RTX 2080 Super Windforce OC Coil Whine iade etmeli miyim?

İncehesap direk servise göndermiş ürünü onlar zarar vermiştir kutuya. Bende 2070 Super iade etmiştim CW yüzünden. Benim şöyle oldu 2 hafta dolmadan gönderdim, ısrarla iade istediğimi belirtmeme rağmen servise yollayıp BIOS güncellendi, bakım yapıldı vs. geri yollamışlar. Ben de telefonla aradım bunu iade almanız için ne gerekiyorsa yapacağım dedim. Servisten gelen kutuyu hiç açmadan yollayın iade alacağız dediler. Yolladım, 1 haftaya iade yaptılar.

Kartın çalışmasında ve sıcaklık değerlerinde bir problem yok, bu Coil Whine karta zarar da vermiyormuş zaten ama gerçekten çok rahatsız ediyor o kadar para verdikten sonra çekilecek sorun değilmiş gibi geliyor. Bir yandan da iade etsem aynı fiyata ne bulabilirim onu da bilmiyorum. RTX 3070'lerin fiyatı 700-800 lira daha düşük olsa direk iade ederim de bilemiyorum, muhtemelen iade edeceğim( tabii kabul ederlerse)

Ben Coil Whine sorunun önüne UV yaparak ve FPS sabitleyerek geçtim ve şu an sıfır ses, rekabeçti oyunlar hariç genelde V-Sync açık oynuyorum öneririm hem dha akıcı gözüküyor :D.
Arkadaşlar bu Coil Whine fanlardan mı geliyor?

Hayır, ekran kartının Bobilerinden ama fanlardan da geldiğini söyleyen duymuştum fakat genelde bobinlerdendir, kart oyuna veya yüke girdiğinde ötmeye başlar.

Kartın çalışmasında ve sıcaklık değerlerinde bir problem yok, bu Coil Whine karta zarar da vermiyormuş zaten ama gerçekten çok rahatsız ediyor o kadar para verdikten sonra çekilecek sorun değilmiş gibi geliyor. Bir yandan da iade etsem aynı fiyata ne bulabilirim onu da bilmiyorum. RTX 3070'lerin fiyatı 700-800 lira daha düşük olsa direk iade ederim de bilemiyorum, muhtemelen iade edeceğim( tabii kabul ederlerse)

Hocam söylediklerinde haklısın benim gibi takıntılı değilsen tüm şartları zorla fakat ben kasayı kıracaktım kartta hiçbir yok deyip gönderirlerse direkt THH'ye başvuruda bulunacağım.

Cevaplarınız için teşekkürler, iade etmeye karar verdim ve kendilerine bunları mail attım. İade talebimi reddetme şansları yoktur umarım.

Sizden 23 Ekim 2020 tarihli Gaming Gecesinde 719437 sipariş numarasıyla Gigabyte RTX 2080 Super Windforce OC almıştım. Kart bana Yurtiçi Kargo ile 27 Ekim 2020 tarihinde teslim edilmişti. Kartı test edince çok fazla coil whine olduğunu gördüm ve kartın sorunlu olmayan bir yenisiyle değiştirilmesi için 30 Ekim 2020'de değişime gönderdim. Kart 11 Kasım 2020'de bana geri ulaştı ve değişim talebimin reddedildiğini gördüm. Sebebi ise kartın bu desibel seviyesinin normal olmasıymış. Ayrıca kartın kutusu da zarar görmüştü. Bu sebeple yürürlükteki 6502 sayılı Kanun hükümleri gereğince, 14 gün içerisinde koşulsuz iade hakkından yararlanarak iade etmek istiyorum. Herhangi bir engellemede bulunulursa gerekli yerlere ulaşacağımı da bildiririm. Çektiğim videoda da durumu açıkladım.
Yurtiçi Kargo Gönderi Kodu: 305080709025
İade Durumunu Açıklayan Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cevaplarınız için teşekkürler, iade etmeye karar verdim ve kendilerine bunları mail attım. İade talebimi reddetme şansları yoktur umarım.

Sizden 23 Ekim 2020 tarihli Gaming Gecesinde 719437 sipariş numarasıyla Gigabyte RTX 2080 Super Windforce OC almıştım. Kart bana Yurtiçi Kargo ile 27 Ekim 2020 tarihinde teslim edilmişti. Kartı test edince çok fazla coil whine olduğunu gördüm ve kartın sorunlu olmayan bir yenisiyle değiştirilmesi için 30 Ekim 2020'de değişime gönderdim. Kart 11 Kasım 2020'de bana geri ulaştı ve değişim talebimin reddedildiğini gördüm. Sebebi ise kartın bu desibel seviyesinin normal olmasıymış. Ayrıca kartın kutusu da zarar görmüştü. Bu sebeple yürürlükteki 6502 sayılı Kanun hükümleri gereğince, 14 gün içerisinde koşulsuz iade hakkından yararlanarak iade etmek istiyorum. Herhangi bir engellemede bulunulursa gerekli yerlere ulaşacağımı da bildiririm. Çektiğim videoda da durumu açıkladım.
Yurtiçi Kargo Gönderi Kodu: 305080709025
İade Durumunu Açıklayan Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam son durum ne oldu ?

Hocam son durum ne oldu ?
Hala THH sonucunu bekliyorum, ama bir yandan da bu kadar uzun sürmesi iyi oldu çünkü şu an iade alsalar 3060Ti ve 3070 fiyatları malum, yerine alabileceğim ekran kartı yok. Yaza kadar üretimin artıp mining için alımlar azalırsa tekrardan 6000-6500 seviyelerine inerler diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı