RTX 2080 Ti ve i9 9900K Sistem Toplama

Doğrudur hocam inanırım. AMD ekran kartı uzak dursun fakat AMD işlemciyi düşüneceğim. Fakat AMD işlemci içinde yine anakartımı değiştirmem gerekecek sanırım değil mi?
Evet ama siz zaten işlemci, anakart, ekran kartı, ram derken hepsini değiştirmiş oluyorsunuz bir tane daha sistem almak daha iyi değilmi?

Evet ama siz zaten işlemci, anakart, ekran kartı, ram derken hepsini değiştirmiş oluyorsunuz bir tane daha sistem almak daha iyi değilmi?
AMD işlemciyle Nvidia ekran kartı kullanıyorum bir sorun yaşamadım. FPS olarak Intel biraz önde olsa da yayın+ oyun ile AMD daha performanslı. Render işlerinde de çok daha iyi.
Kesinlikle, iyi bir X570 öneririm.

Bütün bunları okuduktan sonra resmen yeni bir PC toplamak gerekiyor gibi hissettim ve gözüm korktu. Ben 2-3 yılda bir parçaları upgrade ederim diye masaüstü pc aldım. Ne anladım şimdi ben :D Birde parçaları satmakla mı uğraşacağım. Ben en iyisi sadece ekran kartımı güncelleyeyim. Ondan sonra anakart ve işlemciyi ayrı olarak değiştiririm. İşlemci olarak AMD tavsiyelerinizi de dikkate alacağım.

Dediğiniz daha mantıklı geldi. Nasıl olsa Intel 10. nesil ve Ryzen 4. nesil ile beraber yine anakartlar değişecek. Elinizdeki işlemciyle kullanın yetmezse seneye yeni işlemcilerden alırsınız.

Peki o zaman ASUS STRIX 2080TI alıp geçiyorum. Fakat şöyle bir şey var, benim kasam çok büyük değil. Bu ekran kartı 30cm den büyükmüş galiba. Acaba sığar mı. Kaba taslak ölçtüm kasaya ucu ucuna sığıyor gibi geliyor fakat bu bir sorun teşkil eder mi diye merak ediyorum.

Bütün bunları okuduktan sonra resmen yeni bir PC toplamak gerekiyor gibi hissettim ve gözüm korktu. Ben 2-3 yılda bir parçaları upgrade ederim diye masaüstü pc aldım. Ne anladım şimdi ben :D Birde parçaları satmakla mı uğraşacağım. Ben en iyisi sadece ekran kartımı güncelleyeyim. Ondan sonra anakart ve işlemciyi ayrı olarak değiştiririm. İşlemci olarak AMD tavsiyelerinizi de dikkate alacağım.
Siz zaten kısmen yeni bir bilgisayar topluyorsunuz. 😂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı