RTX 2080 Ti ve i9 9900K Sistem Toplama

Ekran kartını zaten değiştireceksin her türlü de komple hepsini değiştirmektense önce ekran kartını alıp eğer 7700K yeterli gelmezse işlemci ve anakartı değiştirmek masrafını azaltır. Birde 9900K işlemcili sistemi olan bile render ve yayın için sistemini 3900X ile değiştiriyorken 9900K tercihini tekrar gözden geçir derim.

İntel işlemci yerine kesinlikle AMD tercih edin bu konularda kat kat daha iyi.

AMD işlemci ile NVDIA ekran kartı uyumlu çalışır mı acaba? AMD sistemlerden hep uzak kaldım açıkcası Intel daha çok güven veriyor.

Bu arada Ryzen 9 3900X vs i9 9900K Testlerini izlediğimde i9 daha performanslı görünüyor.

AMD işlemci ile NVDIA ekran kartı uyumlu çalışır mı acaba? AMD sistemlerden hep uzak kaldım açıkcası Intel daha çok güven veriyor.

Bu arada Ryzen 9 3900X vs i9 9900K Testlerini izlediğimde i9 daha performanslı görünüyor.
Evet, uyumlu çalışır. 3900X'in render vb. şeylerde daha iyi olduğunu biliyorum, yanlışsa kusura bakmayın.

Yanlış Bilgilendirme
Evet, uyumlu çalışır. 3900X'in render vb. şeylerde daha iyi olduğunu biliyorum, yanlışsa kusura bakmayın.

Deneyimlerimden yola çıkarsak, AMD işlemciler tekli, Intel işlemciler çoklu işlerde başarılı. Fakat yazılım desteği, güncelleme, uygulama uyumluluğu vs gibi konulardan dolayı işlemcide Intel ekran kartında NVIDIA'dan başka hiçbir markayı asla düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneyimlerimden yola çıkarsak, AMD işlemciler tekli, INTEL işlemciler çoklu işlerde başarılı. Fakat yazılım desteği, güncelleme, uygulama uyumluluğu vs gibi konulardan dolayı işlemcide INTEL ekran kartında NVIDIA dan başka hiç bir markayı asla düşünmüyorum.
İşlemci AMD ekran kartı Nvdia.
İntel kendi sınırlarını zorlamasının tek sebebi Amd işlemciler yoksa 4 çekirdekte kalmayı çok seviyor.

İşlemci AMD ekran kartı Nvdia.
İntel kendi sınırlarını zorlamasının tek sebebi Amd işlemciler yoksa 4 çekirdekte kalmayı çok seviyor.
Rekabet her zaman iyidir. AMD bir şey yapmazsa INTEL durduk yere bir şey yapmak istemez doğal olarak. Bu her işte böyledir. Bir tasarımcı olarak piyasada ki işlerde ki fiyat/kalite oranı yükselmeden asla kalitemi yükseltmem. Çünkü durduk yere kalite yükseltmek demek, rakiplerinize ders vermek demektir.

Deneyimlerimden yola çıkarsak, AMD işlemciler tekli, INTEL işlemciler çoklu işlerde başarılı. Fakat yazılım desteği, güncelleme, uygulama uyumluluğu vs gibi konulardan dolayı işlemcide INTEL ekran kartında NVIDIA dan başka hiç bir markayı asla düşünmüyorum.
Yanlışınız var hocam. AMD çoklu çekirdekte başarılı. Render vs. yapacağınızı da düşünürsek AMD sizin için biçilmiş kaftan neredeyse. Ekran kartı hakkında neden öyle düşünüyorsunuz bi fikrim yok ama AMD işlemci ile Nvdia Ekran kartı kullanmanız herhangi bir uyumluluk sorunu oluşturmaz.

Yanlışınız var hocam. AMD çoklu çekirdekte başarılı. Render vs. yapacağınızı da düşünürsek AMD sizin için biçilmiş kaftan neredeyse. Ekran kartı hakkında neden öyle düşünüyorsunuz bi fikrim yok ama AMD işlemci ile Nvdia Ekran kartı kullanmanız herhangi bir uyumluluk sorunu oluşturmaz.

Doğrudur hocam inanırım. AMD ekran kartı uzak dursun fakat AMD işlemciyi düşüneceğim. Fakat AMD işlemci içinde yine anakartımı değiştirmem gerekecek sanırım değil mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı