RTX 2080 Ti ve Ryzen 9 3950X İşlemci Uyumluluğu

hadi ya bilmiyordum gerçekten öğrenmiş oldum arkadaşım anlamıyorsunuz galiba yada anlamak istemiyorsunuz tek çekirdek perfonmansı yüzünden hala intel bir adım önde şunu artık şu amd kafanıza sokun ya bi bitmediniz ha bana kalkıp fan boy demede evde çift sistem kullanıyorum biri ryzen 7 diğeri 9900k neyin ne olduğnu inan senden daha iyi biliyorum
Dostum sen evde kullandığına emin misin ? Çok saçmalamışsın da 9900K ile 3900X nereden baksan aynı performansı veriyor tek çekirdek konusunda ama çoklu çekirdek de her türlü senin o beğenmediğin AMD önde götürüyor sen bir daha test et o evdeki sistemini
Screenshot_20190810-093416.png
Screenshot_20190810-093403.png

2K Ultra da Bf5 de 140 fps gibi yüksek bir değere sürünüyor diyorsan ben senden şüphe ederim

hadi ya bilmiyordum gerçekten öğrenmiş oldum arkadaşım anlamıyorsunuz galiba yada anlamak istemiyorsunuz tek çekirdek perfonmansı yüzünden hala intel bir adım önde şunu artık şu amd kafanıza sokun ya bi bitmediniz ha bana kalkıp fan boy demede evde çift sistem kullanıyorum biri ryzen 7 diğeri 9900k neyin ne olduğnu inan senden daha iyi biliyorum
Tek çekirdek performansında ahım şahım bir şekilde önde değil Intel. Aralarındaki fps farkıda göz ardı edilebilir miktarda. Çoklu çekirdek performansında amd gözle görülür bir farkla öndeyken neden gidip tek çekirdekte az bir farkla önde diye 5 10fps için Intel alalım?

Tek çekirdek performansında ahım şahım bir şekilde önde değil Intel. Aralarındaki fps farkıda göz ardı edilebilir miktarda. Çoklu çekirdek performansında amd gözle görülür bir farkla öndeyken neden gidip tek çekirdekte az bir farkla önde diye 5 10fps için Intel alalım?
5-10 fps bile değil arada ki fark en fazla 1-3 fps fark var 2K ultra da

Dostum bütçen o kadara çıkıyorsa ve oyun odaklı ise 9900k al geç

Sana diyecek hiçbir şey yok sen yine aynı fanboy kafasında devam et.

3900x bile 9900k’yı yakalıyor yani 16 çekirdekli 4.7 GHz turbo hızına sahip olacak ve yeni çıkacak 3950x’in 9900k’yı geçeceğini öngörmek için müneccim olmaya gerek yok. Bu yüzden konu sahibinin bu arkadaşın yorumunu dikkate almamasını rica ediyorum. Bu arada 3950x 749 dolarlık bir fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek bilginiz olsun.

Konu sahibi oyun odaklı sistem toplayacağım gibi birşey yazmamış nereden biliyorsun sadece oyun oynayacağını? Ve fakir ama gururluluk ne alaka ryzen 3000 serisi düşük fiyatlı mı?

bu amd kullanan fakir ama gururlu tavırlarınıza bayılıyorum ya :D yukarıyı iyi oku evimde hem ryzen hem intel sistem var hatta render için ryzen sistemimi kullanıyorum insanlara ryzen aldırarak günahına giriyorsunuz oyun için konuyu açan arkadaşım bence sen bu arkadaşı dikkate alma bunlar hep fakir avuntuları
Bir. İnsanları fakir diyerek aşağılayamazsın. İki. Ryzen 7 serisi ile Core i9 birbirinin rakibi değil. Kaldı ki hangi Ryzen 7'yi kullanıyorsun?

AMD Ryzen 9 3900X vs Intel Core i9-9900K az bir tek çekirdek performansı nedeniyle diğer şeylerden feragat etmem. Çoğu oyun Intel optimize olduğu için öyle gözüküyor olabilir.
%13 lük bir fark için 2000TL ödemeye gerek yok biri 3500 diğeri 1400 TL. 3800X ile bile aralarında çok %3 fark var sen hala gelmiş 500 TL daha ver diyorsun. Ben 5 fps için çok yönlülükten feragat etmem. Her aklı başında olan insan gibi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı