O anakart olmamış. Güzel bir X470 çipsete sahip anakartla sistem daha performanslı hale gelebilir. Ayrıca o işlemci için her ne kadar kendi stok soğutucusu iş görsede sıvı soğutma daha iyi olacaktır. Bu bileşenleri takviye edersen evladiyelik bir sistem olur. Bu iki parçaya bak derim.
Cooler Master ML240L RGB Sıvı Soğutma 662 TL
Gigabyte X470 Aorus Ultra Gaming 1060 TL
Daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca parçaları fiyatına göre sitelerden temin edersen daha ucuza gelicektir. Edit işi yapılmayacaksa SSD'den biraz kısılıp birde sıvı soğutucu alıp OC'de yapabilirsiniz biraz.
- Anakartı X470 ile değiştirmen.
- Kasayı Cooler Master MCB-B511D-KANN-STU MB511 Midi Tower Kasa - incehesap.com değiştirmen.
İki anakartta güzel ama Gigabyte kalitesini ben bir tık ileride görüyorum. Yine de karar senin. Çünkü ikisi de hemen hemen aynı fiyata satılıyor. Monitöre gelince de her iki model güzel ama gerçekten çok pahalı. Bana kalırsa bu modele bak derim. Nedenine gelince de Asus'un bu modelinde hem FreeSync hem de G-SYNC mevcut.
RTX 2080 4K oyunda bile performanslı bir ekran kartı. Dell markasının bir modeli var. O model 2K ama yine de güzel bir oyuncu monitörü. Bir de ona bak istersen.Evet MSI fiyatları çok uçuk ve olumsuz yorumları okuyunca vazgeçtim risk almak istemiyorum çünkü.
Ben 2k almak istiyorum aldığımız ekran kartına değsin hesabı
Yine de anlayamadığım bir detay varsa 1k 2k arası belki 1k da tercih edebilirim
1080p tercih edecek olsamda bilemiyorum işin doğrusunu söylemek gerekirse
Peki bunun hakkında ne düşünüyorsunuz gerçi fiyatı yine uçuk
ASUS Ekran Kartı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.