RTX 30 serisi DLSS 3.0 destekleyecek mi?

1 saat falan Map'te gezin. Şu anda bilgisayar diye bir şey yok maalesef. Anakart aldım sorunlu çıktı yarın servise göndereceğim.

FH5 değil ama FH4'ü orta ayarlarda RX560 ile 45dk fazla kasmadan oynamışlığım var.

Nasıl yani? Forza'da yeterli ama yeni oyunlarda sorun olmaya başlar.

Yeni oyunlarda DLSS açman quality de bile yeterli hatta öyleki T. L. O. U. P1.'de 2K-Ultra ayarlarda (DLSS: QUALITY) 3070 bile yeterli oluyor.

Son düzenleme:
FH5 değil ama FH4'ü orta ayarlarda RX560 ile 45dk fazla kasmadan oynamışlığım var.

Yeni oyunlarda DLSS açman quality de bile yeterli hatta öyleki T. L. O. U. P1.'de 2K-Ultra ayarlarda (DLSS: QUALITY) 3070 bile yeterli oluyor.

DLSS VRAM kullanımı artırıyor performans arttırmam için, attığınız videoda VRAM sınırda, 1 ve 0.1 FPS bana bak diye bağırıyor. Şu videoyu izleyin 1080p Ultra RT de tıkanıyor. FPS düzgün olsa da kaplamalar gidip gidip geliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

DLSS VRAM kullanımı artırıyor performans arttırmam için, attığınız videoda VRAM sınırda, 1 ve 0.1 FPS bana bak diye bağırıyor. Şu videoyu izleyin 1080p Ultra RT de tıkanıyor. FPS düzgün olsa da kaplamalar gidip gidip geliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çünkü attığım videoda DLSS kapalıydı. Bu videoyu izledim zaten 16 GB'ın olayı kaplamaları daha hızlı ve daha iyi yüklemesi değil mi? Ayrıca zaten 3070 saf RT performansı iyi demedim sadece native değerleri dlss kapalı olmasa bile şu anlık yeterli dedim.

Çünkü attığım videoda DLSS kapalıydı. Bu videoyu izledim zaten 16 GB'ın olayı kaplamaları daha hızlı ve daha iyi yüklemesi değil mi? Ayrıca zaten 3070 saf RT performansı iyi demedim sadece native değerleri DLSS kapalı olmasa bile şu anlık yeterli dedim.

Tamam da şu an sınırda, DLSS VRAM kullanımını artırıyor, eğer performans değil VRAM sorunsa daha beter ediyor.

1080P Ultra da bile 12 GB VRAM harcıyor bu oyun. 3070 direkt crash veriyor. Söylediğin mümkün değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı