RTX 3050 Aorus Elite alınır mı?

Zotac fanları sorunlu mu acaba? Bazı incelemelerde almayın falan demişler. Ben sıfır sorun istiyorum malzeme olarak. Performans çok önemli değil. Oynadığım oyunları 1650 bile oynatır rahatlıkla.

İçimde NVIDIA kalır AMD alırsam. AMD almam için çok aşırı ucuz olmalı. 5000 olsa alırım :(

Hocam anlıyorum NVIDIA seviyor olabilirsiniz fakat bazen değişim iyidir size attığım model hem aynı fiyatta hem de bir üst modelin bile içinden geçen bir model emin misiniz?

Hocam anlıyorum NVIDIA seviyor olabilirsiniz fakat bazen değişim iyidir size attığım model hem aynı fiyatta hem de bir üst modelin bile içinden geçen bir model emin misiniz?
Nvidia tarafında belki 2060 olabilir ama 3050 ile kıyaslaması nasıl olur hocam?

Hocam bana 5600g apusu bile yetiyor nerdeyse. O yüzden performans çok önemli değil. Ayrıca satarken de değeri AMD kadar düşer en fazla. 6650 XT'yi kaçtan satarsam 3050'yi de benzer bir oranda zarar ederek satarım.

Hocam bana 5600G APU'su bile yetiyor neredeyse. O yüzden performans çok önemli değil. Ayrıca satarken de değeri AMD kadar düşer en fazla. 6650 XT'yi kaçtan satarsam 3050'yi de benzer bir oranda zarar ederek satarım.

Peki hocam size zorla şunu al diyemem fakat gelecek odaklı düşünmekte fayda var ve oyunlar gittikçe ağırlaşıyor yine de performansa bakmak çok önemli iyi sosyaller.

Alınmaz.

Alınmaz.

Sakın almak gibi bir hataya düşmeyin.

Merhaba. https://www.hepsiburada.com/gigabyt...i-p-HBCV00002HU6F9?url_src=and-product-detail bu ekran kartının uzunluğunu resmi Gigabyte sitesinde göremedim. Başka bir sitede 296 mm yazıyor. Benim kasam en fazla 297 mm destekliyor 1 mm ile herhangi bir uyum problemi yaşar mıyım sizce? Yani 1 mm açıklık kalıyor kasada. Ayrıca kronik sorunu var mı bu modelin, tavsiye eder misiniz?

Daha iyi performanslı AMD kartlar alınır bence ama güzel Kart'da render video falan yapıyorsanız NVIDIA almak biraz daha mantıklı olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı