erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #61 Düşündüm de boşverin Command Rate ile hiç oynamayın şu an. Diğer dediklerimi yapın dilerseniz.
U uıop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.182 Çözümler 5 30 Ocak 2024 #62 erengore dedi: Düşündüm de boş verin Command Rate ile hiç oynamayın şu an. Diğer dediklerimi yapın dilerseniz. Genişletmek için tıkla... Oyuna giriyorum test edip söyleyeceğim hemen
erengore dedi: Düşündüm de boş verin Command Rate ile hiç oynamayın şu an. Diğer dediklerimi yapın dilerseniz. Genişletmek için tıkla... Oyuna giriyorum test edip söyleyeceğim hemen
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #63 uıop dedi: Oyuna giriyorum test edip söyleyeceğim hemen Genişletmek için tıkla... CL16-20-20-36 olarak ayarladınız değil mi? Diğer zamanlayıcıları umarım unutmamışsınızdır. 20-20-36'yı da ayarlamayı unutmayın CL değeriyle birlikte. Bu arada BIOS'a gittiğinizde Resizeable Bar açık mı onu da kontrol eder misiniz?
uıop dedi: Oyuna giriyorum test edip söyleyeceğim hemen Genişletmek için tıkla... CL16-20-20-36 olarak ayarladınız değil mi? Diğer zamanlayıcıları umarım unutmamışsınızdır. 20-20-36'yı da ayarlamayı unutmayın CL değeriyle birlikte. Bu arada BIOS'a gittiğinizde Resizeable Bar açık mı onu da kontrol eder misiniz?
U uıop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.182 Çözümler 5 30 Ocak 2024 #64 erengore dedi: CL16-20-20-36 olarak ayarladınız değil mi? Diğer zamanlayıcıları umarım unutmamışsınızdır. 20-20-36'yı da ayarlamayı unutmayın CL değeriyle birlikte. Bu arada BIOS'a gittiğinizde Resizeable Bar açık mı onu da kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayarladım evet resim bırakacağım şimdi ReSize BAR açık RAM'i de ayarladım ama bir yerde farklı bir yerde farklı gözüküyor Dosya Ekleri image.jpg 172,1 KB · Görüntüleme: 31 image.jpg 181 KB · Görüntüleme: 34
erengore dedi: CL16-20-20-36 olarak ayarladınız değil mi? Diğer zamanlayıcıları umarım unutmamışsınızdır. 20-20-36'yı da ayarlamayı unutmayın CL değeriyle birlikte. Bu arada BIOS'a gittiğinizde Resizeable Bar açık mı onu da kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayarladım evet resim bırakacağım şimdi ReSize BAR açık RAM'i de ayarladım ama bir yerde farklı bir yerde farklı gözüküyor
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #65 uıop dedi: Ayarladım evet resim bırakacağım şimdi ReSize BAR açık RAM'i de ayarladım ama bir yerde farklı bir yerde farklı gözüküyor Genişletmek için tıkla... XMP1 profilinden çıkın ve Manuel veya Custom yazan profili seçin.
uıop dedi: Ayarladım evet resim bırakacağım şimdi ReSize BAR açık RAM'i de ayarladım ama bir yerde farklı bir yerde farklı gözüküyor Genişletmek için tıkla... XMP1 profilinden çıkın ve Manuel veya Custom yazan profili seçin.
U uıop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.182 Çözümler 5 30 Ocak 2024 #66 erengore dedi: XMP1 profilinden çıkın ve Manuel veya Custom yazan profili seçin. Genişletmek için tıkla... Oto ya geçtim kendim ayarlıyorum BCLK varmış ama karışık biraz Dosya Ekleri image.jpg 95,1 KB · Görüntüleme: 26
erengore dedi: XMP1 profilinden çıkın ve Manuel veya Custom yazan profili seçin. Genişletmek için tıkla... Oto ya geçtim kendim ayarlıyorum BCLK varmış ama karışık biraz
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #67 uıop dedi: Oto ya geçtim kendim ayarlıyorum BCLK varmış ama karışık biraz Genişletmek için tıkla... O ayar BCLK değil. Onu da Auto'da bırakın. Benim BIOS'da bu ayarın özel bir ismi vardı da ben anımsamıyorum adını şu an maalesef.
uıop dedi: Oto ya geçtim kendim ayarlıyorum BCLK varmış ama karışık biraz Genişletmek için tıkla... O ayar BCLK değil. Onu da Auto'da bırakın. Benim BIOS'da bu ayarın özel bir ismi vardı da ben anımsamıyorum adını şu an maalesef.
U uıop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.182 Çözümler 5 30 Ocak 2024 #68 erengore dedi: O ayar BCLK değil. Onu da Auto'da bırakın. Benim BIOS'da bu ayarın özel bir ismi vardı da ben anımsamıyorum adını şu an maalesef. Genişletmek için tıkla... DRAM voltage Auto daydı 1.35000 verdim
erengore dedi: O ayar BCLK değil. Onu da Auto'da bırakın. Benim BIOS'da bu ayarın özel bir ismi vardı da ben anımsamıyorum adını şu an maalesef. Genişletmek için tıkla... DRAM voltage Auto daydı 1.35000 verdim
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #69 uıop dedi: DRAM voltage Auto daydı 1.35000 verdim Genişletmek için tıkla... Auto'da bırakırım ben öyle şeyleri. Değişmez zaten onlar. Bence Auto'da kalsın. Sadece CL ve zamanlama ayarlarıyla MHz ayarlayın önerim.
uıop dedi: DRAM voltage Auto daydı 1.35000 verdim Genişletmek için tıkla... Auto'da bırakırım ben öyle şeyleri. Değişmez zaten onlar. Bence Auto'da kalsın. Sadece CL ve zamanlama ayarlarıyla MHz ayarlayın önerim.
U uıop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.182 Çözümler 5 30 Ocak 2024 #70 erengore dedi: Auto'da bırakırım ben öyle şeyleri. Değişmez zaten onlar. Bence Auto'da kalsın. Sadece CL ve zamanlama ayarlarıyla MHz ayarlayın önerim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı var mı şu an kral masaüstünde RAM'ler 3200 sabah test edip sonucu söylerim Dosya Ekleri IMG_0475.jpeg 198,1 KB · Görüntüleme: 29 IMG_0474.jpeg 137,1 KB · Görüntüleme: 24 IMG_0473.jpeg 200,3 KB · Görüntüleme: 28 Son düzenleme: 30 Ocak 2024
erengore dedi: Auto'da bırakırım ben öyle şeyleri. Değişmez zaten onlar. Bence Auto'da kalsın. Sadece CL ve zamanlama ayarlarıyla MHz ayarlayın önerim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı var mı şu an kral masaüstünde RAM'ler 3200 sabah test edip sonucu söylerim