RTX 3050 kullanımı %100 oluyor

Bu laptopta MUX yok, RAM 8x1 ondan oluyor. Çözünürlük düşürmediğiniz sürece işlemciye yük bindiremesiniz. Ek olarak Monster ile görüşüp BIOS sürüm sorgulayın, eski mi yeni mi?
Hocam madem bilmiyorsunuz arkadaşlar zaten açıklamış neden kendi bildiğinizi okuyorsunuz? GPU'nun yani ekran kartının %100 olması ki 100 olmaz... %99 olması doğal bir şey kartın sorunsuz ve tam gücüyle çalıştığını gösterir.

Aynen öyle. %100 kullanmadığı için 3050 Ti 11800h laptopumu iade ettim yıllarca bekledim almayı. Tam güçte ne güzel işte.

RAM yetersizliğinden dolayı ekran kartı kullanımı artış gösteriyor bence. Tabii arkasında grafik ayarlarının da işi var hocam.

Ben de öyle düşünmekteyim 4 GB RAM %50-60 da GPU isteyen oyun 1.5GB RAM %100 GPU kullanıyor ve oyun kasıyor bundan dolayı.
Hocam madem bilmiyorsunuz arkadaşlar zaten açıklamış neden kendi bildiğinizi okuyorsunuz? GPU'nun yani ekran kartının %100 olması ki 100 olmaz... %99 olması doğal bir şey kartın sorunsuz ve tam gücüyle çalıştığını gösterir.

GPU %100 kullanmasının amacı yok FPS sınırı var oyunda ayrıca oyun kasmasa umurumda olmaz %100 kullanması her %100 kullandığında oyun aşırı derecede kasıyor.

Son düzenleme:
Oyuna girdiğimde GPU %100 oluyor CPU RAM filan normal ama GPU %100 oluyor ayarları düşürsem de değişmiyor. Bazen PUBG falan girince CPU da %100 oluyor. Ayarları düşürmek falan işe yaramıyor çok denedim.

Ekran kartım RTX 3050 laptop.
İşlemci i5 11. nesil.
RAM 8 GB.

Bilgisayar markam Monster Abra A5 v17.1
Islemcinin %100 olmasi tek kanal RAM kullandigina isaret ediyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı