hotaru Centipat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 167 Yer Kamurocho Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Mart 2022 #1 RAM 8x2 16 GB RAM Ekran kartı RTX 3050 4 GB İşlemci i7-11800H 50-80 FPS arasında değer alıyorum. Bu neden kaynaklı olabilir acaba nasıl düzeltebilirim bu durumu? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2022
GremoryRias Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.937 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS B550M-A ( WI-FI ) AMD RYZEN 5 4650G KINGSTON HYPERX 8 GB 3200MHZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mart 2022 #2 hotaru dedi: 50-80 FPS arasında değer alıyorum. Bu neden kaynaklı olabilir acaba nasıl düzeltebilirim bu durumu? Genişletmek için tıkla... Oyunu belki işlemci ile başlatıyor olabilirsin. Artı 0 Eksi
hotaru dedi: 50-80 FPS arasında değer alıyorum. Bu neden kaynaklı olabilir acaba nasıl düzeltebilirim bu durumu? Genişletmek için tıkla... Oyunu belki işlemci ile başlatıyor olabilirsin.
hhnoire Decapat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 485 Çözümler 2 4 Mart 2022 #3 Şarjda oynaman gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS hotaru Centipat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 167 Yer Kamurocho Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Mart 2022 #4 LewisLosa dedi: Oyunu belki işlemci ile başlatıyor olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarından ekran kartını ayarlamıştım ama hala aynıydı FPS. hhnoire dedi: Şarjda oynaman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Zaten şarjda oynuyorum. Artı 0 Eksi
LewisLosa dedi: Oyunu belki işlemci ile başlatıyor olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarından ekran kartını ayarlamıştım ama hala aynıydı FPS. hhnoire dedi: Şarjda oynaman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Zaten şarjda oynuyorum.
hhnoire Decapat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 485 Çözümler 2 4 Mart 2022 #5 hotaru dedi: Windows ayarlarından ekran kartını ayarlamıştım ama hala aynıydı FPS. Zaten şarjda oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Chunkları 32 ve her şeyi ultraya almadığınıza emin misiniz? Oyun ekran kartı değil CPU gerektiriyor. Artı 0 Eksi
hotaru dedi: Windows ayarlarından ekran kartını ayarlamıştım ama hala aynıydı FPS. Zaten şarjda oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Chunkları 32 ve her şeyi ultraya almadığınıza emin misiniz? Oyun ekran kartı değil CPU gerektiriyor.
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.130 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #6 hotaru dedi: Windows ayarlarından ekran kartını ayarlamıştım ama hala aynıydı FPS. Zaten şarjda oynuyorum. Genişletmek için tıkla... F3 tuşuna bas ve grafik kartı ne olarak gözüküyor yaz ek olarak fps limite bak. Artı 0 Eksi
hotaru dedi: Windows ayarlarından ekran kartını ayarlamıştım ama hala aynıydı FPS. Zaten şarjda oynuyorum. Genişletmek için tıkla... F3 tuşuna bas ve grafik kartı ne olarak gözüküyor yaz ek olarak fps limite bak.
KS KS hotaru Centipat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 167 Yer Kamurocho Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Mart 2022 #7 hhnoire dedi: Chunkları 32 ve her şeyi Ultra'ya almadığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet eminim 16 görüş mesafesinde açmıştım. Artı 0 Eksi
hhnoire dedi: Chunkları 32 ve her şeyi Ultra'ya almadığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet eminim 16 görüş mesafesinde açmıştım.
GremoryRias Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.937 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS B550M-A ( WI-FI ) AMD RYZEN 5 4650G KINGSTON HYPERX 8 GB 3200MHZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mart 2022 #8 hotaru dedi: Windows ayarlarından ekran kartını ayarlamıştım ama hala aynıydı FPS. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızın programından ayarlamayı deneyin bir de Windows'un güc planını düzenle yerinden yüksek performans a alın. Artı 0 Eksi
hotaru dedi: Windows ayarlarından ekran kartını ayarlamıştım ama hala aynıydı FPS. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızın programından ayarlamayı deneyin bir de Windows'un güc planını düzenle yerinden yüksek performans a alın.
hhnoire Decapat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 485 Çözümler 2 4 Mart 2022 #9 hotaru dedi: Evet eminim 16 görüş mesafesinde açmıştım. Genişletmek için tıkla... F3 basıp SS atabilir misiniz tam ekranda oyun içi. Artı 0 Eksi
hotaru dedi: Evet eminim 16 görüş mesafesinde açmıştım. Genişletmek için tıkla... F3 basıp SS atabilir misiniz tam ekranda oyun içi.
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.130 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #10 hhnoire dedi: F3 basıp SS atabilir misiniz tam ekranda oyun içi. Genişletmek için tıkla... Arkadaş yüksek ihtimalle performans ayarlamalarında bir hata yaptı. Artı 0 Eksi
hhnoire dedi: F3 basıp SS atabilir misiniz tam ekranda oyun içi. Genişletmek için tıkla... Arkadaş yüksek ihtimalle performans ayarlamalarında bir hata yaptı.