Sıcaklıklar bence gayet iyi
Değerlerin çoğu normal gözüküyor ama en baştaki 60k ms nedir onu çözemedim.![]()
3060 alcaktım ama işlemciden kısıyodum sonra çok grafkli oyun oynamadığım için 3050ti aldımRTX 3050 laptop versionunda NVIDIA VRAM kısmını çok düşük tutmus. 4 GB VRAM olan bir GPU için normal değerler.
Normal.
Hayırlı olsun. Ekran kartı pek iyi değil ama işlemci güzelmiş. Pek iyi değil dememin nedeni de benim GTX 980 ile aynı değeri vermiş Furmark'ta. Hangi modeli aldınız?3060 alcaktım ama işlemciden kısıyodum sonra çok grafkli oyun oynamadığım için 3050ti aldım
Hayırlı olsun. Ekran kartı pek iyi değil ama işlemci güzelmiş. Pek iyi değil dememin nedeni de benim GTX 980 ile aynı değeri vermiş FurMark'ta. Hangi modeli aldınız?
Zaten DLSS var, idare eder onunla.Victus 16 D1047NT aldım 16 GB'ye çıkardım RAM'i 3050 Ti kötü aman aman bir grafik beklentim yok işimi görsün yeterli. Bir de usta senin GTX980 masaüstü bu laptop aynı değer vermesi normaldir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.