RTX 3060 ile DirectX 12 Ultimate nasıl kullanılır?

Exodia474

Centipat
Katılım
23 Ağustos 2021
Mesajlar
192
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RTX 3060 laptop kartımda son çıkan driverleri indirdim, 470. Xx tam hatırlamıyorum fakat dün akşam güncelledim henüz. Control oyununda RTX ve DLSS ayarlarını kullanamıyorum. DxDiag'a baktım, DirectX 12 Ultimate hiçbir şekilde görünmüyor. Enabled ya da disabled da değil, öyle bir kalem yok DxDiag'da. Bundan dolayı sanırım RT ve DLSS kullanamıyorum. Nasıl onarırım bu durumu?
 
Hocam, oyun kaynaklı olabilir. Galiba her oyunda bu destek yok. Sistemle ilgili olduğunu zannetmiyorum. RTX 3060 destekliyor. Bakabilirsiniz hocam. Listedeki oyunlardan sizde varsa deneyin.
 
Tam olarak bilmiyorum. Listede göremedim. Kilitli ise desteği olmayabilir.
 
Tam olarak bilmiyorum. Listede göremedim. Kilitli ise desteği olmayabilir.

Hocam bu liste sanırım güncelleme ile destek kazanan oyunların listesi.
DxDiag'da DirectX 12 yazıyorsa oyunlar DirectX 12 ile açılıyordur değil mi ama bende DirectX 12 Ultimate namına hiçbir şey görünmüyor onu ne yapacağız Windows Update'de yeni bir Windows sürümü gelmiş acaba kursam düzelir mi?
Sanırım Ray Tracing özelliği DirectX 12 Ultimate ile birlikte gelmiş fakat bende Ultimate ile ilgili bir şey görünmüyor yani bu cihazı ben DirectX 12 Ultimate'e nasıl geçirebilirim Windows 10 Home sürümünde olduğum için mi acaba kullanamıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz bildiğim kadarıyla Nvidia sürücüyle gelen bir özellik. Eksik olan Windows güncellemisi varsa yapın. En iyisi listede olan bir oyunda denemeniz.
 

Geri
Yukarı