RTX 3060 INNO3D alınır mı?

• Konuyu başlatan Loud
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 61
  • Görüntüleme 3.299
Gereksiz pahalı. A750 veya 6600 öneririm. Ayrıca NVIDIA protesto edilmeli. Neden alınsın ki?

A750 daha yeni guvenilir mi malum AMD tarafında hala yazılımsal sıkıntılar devam ediyor.

Umarım 6700 XT var demezsin feci halde kahkaha atarım. Lütfen başka bir argüman ile geliyor ol, lütfen...
Evet var. Neden saçma bir argüman mı? Siz RTX yazıyor diye alıyorsanız bilmem ama alınmaz. Ayrıca yeni kartlardaki düşük VRAM saçmalığı yüzünden protesto edilmeli. @550519 @Lory7

Umarım 6700 XT var demezsin feci halde kahkaha atarım. Lütfen başka bir argüman ile geliyor ol, lütfen...
Evet bunu bilgili kaç kişi varsa hepsi beğendi ama sen beğenmedin. Çok üzüldüm ve saçma olduğuna ikna oldum kesinlikle.

Sizin argümanınız nedir? WattMan mi? 😂 😂 😂

Evet var. Neden saçma bir argüman mı? Siz RTX yazıyor diye alıyorsanız bilmem ama alınmaz. Ayrıca yeni kartlardaki düşük VRAM saçmalığı yüzünden protesto edilmeli. @550519 @Lory7
Adam belki NVIDIA kart almak istiyor? Ve belki sadece saf oyun için değil de iş için de kullanacak? 3060'ın render gücü 6800'den bile daha iyi hatırlatırım. AMD tarafında render performansı pek iyi değil. Sadece saf oyun performansında iyi, ayrıca çıkarabileceği sorunlar da cabası. AMD direkt alınmaz demiyorum ben, sizin gibi saçma saçma konuşmam. Gelip de burada 3060 alınmaz diyemezsiniz. Hah :D Protesto edelim dediniz de çok güldüm. Tekelleşmiş bir markaya protesto ediyorsunuz şu an :D Bizim gibi basit Türkoların protestosu neye yarar kardeşim?

Biz Türkolar hiçbir şeyiz. Adamın şeyinde olmaz.

Örnek olarak Valhalla oyununda 1080P'de kart OC'suz AVG 64 FPS alıyor onun yerine başka kart bakılabilir.

9752_111_inno3d-geforce-rtx-3060-ichill-x3-red-review.png

3060larda 12 gb Vram var. Neyini protesto edeceğiz?
12 olması bir şeyi değiştirmiyor. Kas gücü aynı. Çoğu 8 GB.
NVIDIA'nın daha uzun ömürlü ve sağlam olduğunu düşünüyorum o yüzden AMD mi NVIDIA diye konu açmadım. AMD alıp hatalarla karşılaşmak istemiyorum.
AMD'nin eski kartları öyleydi. Aşırı boş argüman.

Neden 6700XT varken 3060 alınmaz bu size komikmi geldi.

NVIDIA'nın daha uzun ömürlü ve sağlam olduğunu düşünüyorum o yüzden AMD mi NVIDIA diye konu açmadım. AMD alıp hatalarla karşılaşmak istemiyorum.

O halde ne kadar anlatsak boş 12 GB 3060 alabilirsin INNO3D Palit gibi markalar iyidir.
Bu indirimde.

AMD de WattMan hatası genellikle OC yapılınca cıkıyor FSR hala yeterince iyi değil eğer saf güç istiyosanız AMD yazılım istiyorsanız NVIDIA tarafını alın.

Adam belki NVIDIA kart almak istiyor? Ve belki sadece saf oyun için değil de iş için de kullanacak? 3060'ın render gücü 6800'den bile daha iyi hatırlatırım. AMD tarafında render performansı pek iyi değil. Sadece saf oyun performansında iyi, ayrıca çıkarabileceği sorunlar da cabası. AMD direkt alınmaz demiyorum ben, sizin gibi saçma saçma konuşmam. Gelip de burada 3060 alınmaz diyemezsiniz. Hah :D Protesto edelim dediniz de çok güldüm. Tekelleşmiş bir markaya protesto ediyorsunuz şu an :D Bizim gibi basit Türkoların protestosu neye yarar kardeşim?

Biz Türkolar hiçbir şeyiz. Adamın şeyinde olmaz.
Evet, hepimiz diyoruz. Yeni çıkmış bir kartla yeni nesil oyunları oynayamamak ve RT açamamak sizi üzmüyor olmalı. Oyun için konuştum bu arada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı