RTX 3060 INNO3D alınır mı?

• Konuyu başlatan Loud
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 61
  • Görüntüleme 3.299
@Lory7 Hem de acayip komik. 6700XT var diye direkt 3060 alınmaz bir kart diyemez kimse burada. AMD kart almayıp, NVIDIA alıp keyfine bakmak isteyenler olabilir. İş için kullanmak isteyenler olabilir.

Gereksiz pahalı. A750 veya 6600 öneririm. Ayrıca NVIDIA protesto edilmeli. Neden alınsın ki?
Neden alınsın ki mi? Extra bir sürü yazılım var kullanabileceğin. Daha stabil çalışıyor. Nvidia sana kart dışında çok fazla şey sunuyor. İki kartta var bende görüntüde bile fark ediliyor o kalite...

AMD de WattMan hatası genellikle OC yapılınca cıkıyor FSR hala yeterince iyi değil eğer saf güç istiyosanız AMD yazılım istiyorsanız NVIDIA tarafını alın.
Ekran kartın iyiyken niye FSR, DLSS açacaksın ki ben onu anlamıyorum. Şu an bu sistemleri çok zorlayan bir oyun da yok, 3060'ı zorlayan var tabii o ayrı TLOU misal :D

AMD de WattMan hatası genellikle OC yapılınca cıkıyor FSR hala yeterince iyi değil eğer saf güç istiyosanız AMD yazılım istiyorsanız NVIDIA tarafını alın.
FSR ve DLSS arasında uçurum yok bu arada. FSR 3.0'da çıkacak ve DLSS 3.0'a rakip olacak. WattMan hatasının çoğu zaman sebebi ekran kartı olmuyor. En kötü ihtimalle azıcık undervolt yapıp devam edersiniz. Problem yok.

Keşke 6700 XT deseydin....... Daha saçma oldu.

neden saçma olsun ki oyun oynayacaksa rx 6600 xt daha mantıklı wattman de yok denecek kadar az 6000 serisinde
NVIDIA'nın daha uzun ömürlü ve sağlam olduğunu düşünüyorum o yüzden AMD mi NVIDIA diye konu açmadım. AMD alıp hatalarla karşılaşmak istemiyorum.
3060 al o zaman neden konu açtın ki

Ekran kartın iyiyken niye FSR, DLSS açacaksın ki ben onu anlamıyorum. Şu an bu sistemleri çok zorlayan bir oyun da yok, 3060'ı zorlayan var tabii o ayrı TLOU misal :D

TLOU optimizasyon konusunda sınıfta kalmış bir oyun :D

Neden alınsın ki mi? Extra bir sürü yazılım var kullanabileceğin. Daha stabil çalışıyor. Nvidia sana kart dışında çok fazla şey sunuyor. İki kartta var bende görüntüde bile fark ediliyor o kalite...
O yazılımlar AMD'de de var. Ayrıca yazılımları gayet stabil. Intel'in bile stabilken sizi ney üzüyor? Ezber argümanlar artık geçersiz. O stabil olmayan WattMan hatalarıyla dolu AMD kartlar tarih oldu.

NVIDIA'nın daha uzun ömürlü ve sağlam olduğunu düşünüyorum o yüzden AMD mi NVIDIA diye konu açmadım. AMD alıp hatalarla karşılaşmak istemiyorum.
3060 hiç alınmaz o zaman bütçeni arttır daha iyi bir şey al. RT bile açamıyorsun kartta, bazıları RT var diyor ama olsa ne yazar ki :D Ek olarak AMD tarafında da hatalar yok, düzeltiliyor ve oyunlar da optimize ediliyor.

@Lory7 Hem de acayip komik. 6700XT var diye direkt 3060 alınmaz bir kart diyemez kimse burada. AMD kart almayıp, NVIDIA alıp keyfine bakmak isteyenler olabilir. İş için kullanmak isteyenler olabilir.

O zaman düzeltelim oyun için 6700XT varken 3060 alınmaz.
Gerçi fiyatları azalmış 3060LARIn aynı zamanda 6700XT pahalanmış o halde alınabilir.

Şu daha stabil çalışıyor yazılımı daha iyi vs. Saçmalıkları söylemeyi de bırakın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı