Neden alınsın ki mi? Extra bir sürü yazılım var kullanabileceğin. Daha stabil çalışıyor. Nvidia sana kart dışında çok fazla şey sunuyor. İki kartta var bende görüntüde bile fark ediliyor o kalite...Gereksiz pahalı. A750 veya 6600 öneririm. Ayrıca NVIDIA protesto edilmeli. Neden alınsın ki?
Ekran kartın iyiyken niye FSR, DLSS açacaksın ki ben onu anlamıyorum. Şu an bu sistemleri çok zorlayan bir oyun da yok, 3060'ı zorlayan var tabii o ayrı TLOU misalAMD de WattMan hatası genellikle OC yapılınca cıkıyor FSR hala yeterince iyi değil eğer saf güç istiyosanız AMD yazılım istiyorsanız NVIDIA tarafını alın.
FSR ve DLSS arasında uçurum yok bu arada. FSR 3.0'da çıkacak ve DLSS 3.0'a rakip olacak. WattMan hatasının çoğu zaman sebebi ekran kartı olmuyor. En kötü ihtimalle azıcık undervolt yapıp devam edersiniz. Problem yok.AMD de WattMan hatası genellikle OC yapılınca cıkıyor FSR hala yeterince iyi değil eğer saf güç istiyosanız AMD yazılım istiyorsanız NVIDIA tarafını alın.
Keşke 6700 XT deseydin....... Daha saçma oldu.
3060 al o zaman neden konu açtın kiNVIDIA'nın daha uzun ömürlü ve sağlam olduğunu düşünüyorum o yüzden AMD mi NVIDIA diye konu açmadım. AMD alıp hatalarla karşılaşmak istemiyorum.
Ekran kartın iyiyken niye FSR, DLSS açacaksın ki ben onu anlamıyorum. Şu an bu sistemleri çok zorlayan bir oyun da yok, 3060'ı zorlayan var tabii o ayrı TLOU misal![]()
O yazılımlar AMD'de de var. Ayrıca yazılımları gayet stabil. Intel'in bile stabilken sizi ney üzüyor? Ezber argümanlar artık geçersiz. O stabil olmayan WattMan hatalarıyla dolu AMD kartlar tarih oldu.Neden alınsın ki mi? Extra bir sürü yazılım var kullanabileceğin. Daha stabil çalışıyor. Nvidia sana kart dışında çok fazla şey sunuyor. İki kartta var bende görüntüde bile fark ediliyor o kalite...
3060 hiç alınmaz o zaman bütçeni arttır daha iyi bir şey al. RT bile açamıyorsun kartta, bazıları RT var diyor ama olsa ne yazar kiNVIDIA'nın daha uzun ömürlü ve sağlam olduğunu düşünüyorum o yüzden AMD mi NVIDIA diye konu açmadım. AMD alıp hatalarla karşılaşmak istemiyorum.
@Lory7 Hem de acayip komik. 6700XT var diye direkt 3060 alınmaz bir kart diyemez kimse burada. AMD kart almayıp, NVIDIA alıp keyfine bakmak isteyenler olabilir. İş için kullanmak isteyenler olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.