RTX 3060 INNO3D alınır mı?

• Konuyu başlatan Loud
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 61
  • Görüntüleme 3.316
Neden saçma olsun ki oyun oynayacaksa RX 6600 XT daha mantıklı WattMan de yok denecek kadar az 6000 serisinde

3060 al o zaman neden konu açtın ki

Konuda ne yazıyor? INNO3D alınır mı? AMD mi NVIDIA mi diye rekabet içeren bir konu açmadım

@alperen üzümcüoğlu AMD alınmaz demiyorum ben. Ancak gelip de bazı arkadaşlar boş yapıyor.

NVIDIA'ya protesto, 3060 alınmaz. 6700/XT var. Neden 3060 alasın gibi boş boş şeyler cidden çok komik oluyor. Adam NVIDIA kart istiyor zorla AMD'ye itiyorlar, zorla.

2.olarak, arkadaş INNO3D modeli alınır mı diye sormuş. Neden konusunu açtınız ki diye sormuşsunuz ya ona cevap verdim.

Burada AMD fanboy vs NVIDIA fanboy kavgası sürecek gibi :D
Fanboy değilim. Bu arkadaşlar fanboy. NVIDIA ucuz olsaydı onu önerirdim. Mantıklı bir argüman yok alınması için. 8 GB RAM günümüzde yetmiyor. Aynı paraya 6700 XT var ve bir kaç yıl sonra 3060 yeni nesil oyunlarda batıracakken 6700 XT dayanmaya devam edecek.

Fanboy değilim. Bu arkadaşlar fanboy. NVIDIA ucuz olsaydı onu önerirdim. Mantıklı bir argüman yok alınması için. 8 GB RAM günümüzde yetmiyor. Aynı paraya 6700 XT var ve birkaç yıl sonra 3060 yeni nesil oyunlarda batıracakken 6700 XT dayanmaya devam edecek.

Ve bir daha güncelleme almayacak şekilde devam edecek 😂

@alperen üzümcüoğlu AMD alınmaz demiyorum ben. Ancak gelip de bazı arkadaşlar boş yapıyor.

NVIDIA'ya protesto, 3060 alınmaz. 6700/XT var. Neden 3060 alasın gibi boş boş şeyler cidden çok komik oluyor. Adam NVIDIA kart istiyor zorla AMD'ye itiyorlar, zorla.

2.olarak, arkadaş INNO3D modeli alınır mı diye sormuş. Neden konusunu açtınız ki diye sormuşsunuz ya ona cevap verdim.
Boş argümanlarla isteyenleri görünce sinir oluyorum. Zaten kim mantıklı argüman gösterebilmiş AMD karşısında? Render için NVIDIA kabul zaten.

Ve bir daha güncelleme almayacak şekilde devam edecek 😂
Güncelleme alacak. NVIDIA'nın sürücü desteğini erkenden kesip seni yeni karta mahkum ettiğini bilmiyor musun? Apple, NVIDIA gibi firmalar insanları boş argümanlarla ele geçirir ve bunlar kapital firmalardır. Sadece hava atmak üzerine kuruludur çoğu zaman. Aynı ürünlere marka basmayı insanlara havalı bir şey gibi empoze ederler.

O yazılımlar AMD'de de var. Ayrıca yazılımları gayet stabil. Intel'in bile stabilken sizi ney üzüyor? Ezber argümanlar artık geçersiz. O stabil olmayan WattMan hatalarıyla dolu AMD kartlar tarih oldu.
AMD bende seviyorum ama yazılım alanında hala sıfırlar. LoL gibi bir oyunda en yüksek donanımla bile FPS sorunu yaşayan bir firma. 2 senedir bir yazılım yayınlayıp çözemediler...

1080p oyuncusu olacaksanız 3060ti'da/3070 galax gibi fiyat olarak daha uygun, düz ekran kartı markaları var. Bu kartlara FPS konusunda endişeniz varsa bakabilirsiniz.

Onun dışında neredeyse tüm oyunlarda 3060 yüksek ayarlarda 1080pde 60fps kurtarır gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı