RTX 3060 laptopta 34 inç monitör kullanılabilir mi?

ysfemre

Decapat
RTX 3060 laptopa 34 inç monitör bağlarsam bozulmalar veya oyunlarda yırtılmalar yaşanır mı yoksa ekran kartı yeterli olur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yırtılmalar yaşayıp yaşamayacağın monitörün büyüklüğü ile değil de GeForce Sync destekleyip desteklememesi ile alakalı.

Tabii bir de 3060 ekran kartı özellikle 2K ve 1080p oyunculuk için ön planda olan bir kart. 34" monitörde oyunu 1080p açar ve yakın bir mesafeden oynamak istersen pixelleşme hissedebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
G-Sync destekliyorsa yırtılmalari yok edersin diğer türlü illa biraz hissedilir bazi oyunlarda. Ben GTX1660 Ti mobili 2K monitöre bağladım sen hayli hayli bağlar kullanırsın.

G-Sync destekliyorsa yırtılmalari yok edersin diğer türlü illa biraz hissedilir bazi oyunlarda. Ben GTX1660 Ti mobili 2K monitöre bağladım sen hayli hayli bağlar kullanırsın.
Hocam birde benim laptopta display port girişi mevcut değil, monitörlerde hdmi dp den daha az hz veriyor.
Mevcut hdmi girişini display porta dönüştürebiliyormuyuz?

@ysfemre ilk olarak HDMI to DP dönüştürücü alabilirsin ama alacağın Hz değişmez sadece DP kablo kullanmış olursun boşuna masraf yani. Laptop MSI GF 65 Thin 10, monitör Huawei Matewiew GT 27", benim laptopumda da DP çıkışı yok. Üretici sayfasına göre benim HDMI çıkışından 2K da 75 Hz alabilmem lazım çünkü HDMI 1.4 versiyonu var. Lakin ben 120Hz kullanıyorum hiçbir sorun olmadan. Nasıl oluyor hiçbir fikrim yok ayarlara tıkladığımda 144'e kadar seçenekler gösteriliyor. Laptop modelin ne bakalım ona.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı