RTX 3060 Lenovo Legion modeli satışta

Ryzen7 5800H modeli gelmiş 1.5 TB SSD var sanki bir tık pahalı gibi geldi bana diğer modele göre.
5800h 3060 konfigürasyonlu tek model medimarktta hocam bir de cihazın içini açmışlar galiba anlayamadım lenovonun sitesinde
1tb ssd diyor ama mediamarkt da 1tb+512gb ssd diyor. O yüzden de pahalı olabilir.

Link güncellenmiş. 1TB SSD olarak gözüküyor artık.
 
Eki Görüntüle 1163722
Bir de gece karanlıkta yere eğilince fark ettim, ekranın şu kısmından azıcık ışık sızıyor, ekran arkaya yaslanıkken ve alttan bakınca belli oluyor, sizce bunun için iade işlemi başlatmaya gerek var mı ? Belki ben kendim de yapmış olabilirim jelatini sökerken zorlandım çünkü.
 
Bende pil %99 olarak gözüküyor iki gündür.
Windows pil kullanımına baktığımda adaptörde oynadığım halde %64 pil harcadı olarak gözüküyor oynadığım oyun.
 
@RondeLL17 Hocam bu tarz stok girişlerini nasıl takip ediyorsunuz? Düzenli olarak kontrol etmekten daha kolay bir yöntem var mı acaba? Legion 5 5800/3070 konfigurasyonunu bekliyorum da dört gözle.

Ben de 3060'lı versiyonun 13 bin civarına düşmesini bekliyorum. Her gün tek tek kontrol etmekten imanım gevredi :D
 
@RondeLL17 hocam bu tarz stok girişlerini nasıl takip ediyorsunuz? Düzenli olarak kontrol etmekten daha kolay bir yöntem var mı acaba? Legion 5 5800/3070 konfigurasyonunu bekliyorum da dört gözle.

@Spygast Maalesef hocam yan sekmelerde acik oluyor alternatif linkler arada bir tiklayip yeniliyorum ya da forumda görüyorum bazen.
 
@RondeLL17 Teşekkür ediyorum hocam.
@masterium Hocam merhaba, legion 3070'in belirsizligi beni omen'e doğru iterken internette karsilastigim bir problemi size sormak istedim. Omen yük altındayken bataryadan oldukça fazla güc alıp 70-80 yuzdelerine düştüğünü okudum. Bu HP'nin kendi koyduğu bir olaymış ve kapanabiliyormus fakat BIOStan kapansa bile yine aynı durumun gerçekleştiğini duydum. Sizce ne kadar sıkıntılı bir durum bu?
 
Son düzenleme:
@RondeLL17 teşekkür ediyorum hocam.
@masterium Hocam merhaba, Legion 3070'in belirsizligi beni Omen'e doğru iterken internette karsilastigim bir problemi size sormak istedim. Omen yük altındayken bataryadan oldukça fazla güc alıp 70-80 yuzdelerine düştüğünü okudum. Bu HP'nin kendi koyduğu bir olaymış ve kapanabiliyormus fakat BIOS'tan kapansa bile yine aynı durumun gerçekleştiğini duydum. Sizce ne kadar sıkıntılı bir durum bu?

Daha guclu adaptor almak zorunda kalabilirsin. Şarj surekli azalip artacagi ve hiçbir zaman dusuk seviyelere gelmeyecegi için pilin zarar gorur. Aynisini Acer cihazimda yasadim ve servis yuzume bile bakmadi. Bu yuzden Lenovo'da guvenli ellerde hissediyorum kendimi, laptopun Max consumptionu 240 Watt ve 300 Watt adaptorle geliyor.
 
Daha guclu adaptor almak zorunda kalabilirsin. Şarj surekli azalip artacagi ve hiçbir zaman dusuk seviyelere gelmeyecegi için pilin zarar gorur. Aynisini Acer cihazimda yasadim ve servis yuzume bile bakmadi. Bu yuzden Lenovo'da guvenli ellerde hissediyorum kendimi, laptopun Max consumptionu 240 Watt ve 300 Watt adaptorle geliyor.

Yani HP neden o halde dünya çapında 200W batarya yolluyor durum böyle olduğu halde anlamış değilim. İnsan endişe etmiyor değil. Belki yüksek performans isteyen oyunlarda optimus'u bypass etmek için laptop ekranını kapattığım ve dış mönitör kullandığım senaryoda 200W yeterli olacağı için inme çıkma yaşamam. Tek umudum bu. Laptop'u almadım henüz fakat ama çok önemli bir aday Omen.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı