- Makaleler
- 2
5600X alacaksan bence 1080 al.
İşlemci ile çözünürlük ilişkisini anlamadım anlatır mısınız?
5600X alacaksan bence 1080 al.
Bence de hocam. Bende RTX 2060 var 4K kartı değil ama gidip 4K 60 Hz bir monitör aldım. 4K film falan izliyorum.Donanıma göre değil, göz zevkine göre al.
Darboğaz yapmaz yani 1080p'de o işlemciyle.İşlemci ile çözünürlük ilişkisini anlamadım anlatır mısınız?
Darboğaz yapmaz yani 1080P'de o işlemciyle.
Çözünürlük düşerse yük işlemciye biner o yüzden de ekran kartını besleyemez eğer yetersiz bir işlemciyse. Mesela i5 10400 alsaydı 1080p'de darboğaz yapardı biraz 2K'da yük ekran kartını gideceği için 2K'da yapmazdı.İşlemci ile çözünürlük ilişkisini anlamadım anlatır mısınız?
Hocam 2K'da FPS düşse düşse 20 FPS düşer. Alın bence 2K gittiği yere kadar götürür 2K'da. Zaten 4-5 yıl sonra yetmeyecek o zamana kadar da değiştirirsiniz kartı.2k monitörü oyunlar içinmi öneriyorsunuz yoksa daha çok film dizi izlemek içinmi ben genellikle oyun oynuyorum.
2K ile 1080p arasında fark var gözle görülür şekilde.Hocam 2K'da FPS düşse düşse 20 FPS düşer. Alın bence 2K gittiği yere kadar götürür 2K'da. Zaten 4-5 yıl sonra yetmeyecek o zamana kadar da değiştirirsiniz kartı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.