Her oyunu kaldırıyor. 1080P'de en ağır oyunda bile optimizasyon özürlü oyunda geçerli 60 FPS üzerinde oynatıyor.
RX 6600 nasıl peki? Onun kaldıramaçağı oyunlara söyler misiniz?
Her oyunu kaldırıyor. 1080P'de en ağır oyunda bile optimizasyon özürlü oyunda geçerli 60 FPS üzerinde oynatıyor.
Dlss daha 1080p de kayıpsız verecek kadar gelişmediği için normal. 2k da quality ayarındayken fark etmiyon bile internete bakarsan çoğu dlss testi 2k veya 4k çözünürlükte oluyor.Ben bunu anlamıyorum çoğu oyunda DLSS'in bulanık göstermemesi için neden daha yüksek çözünürlüklü bir monitöre sahip olmam gerekiyor umarım gelecekte oyunlar DLSS'i daha iyi kullanırda ekran kartımın ömrü artar.
RDR2 ve Metro Exodus bende bayağı akıcıydı ama Cyberpunk hem çok bulanık ve optimizasyonu rezalet idi bu arada Cyberpunk'ın bulanık olması oyunun sorunumu yoksa ben de mi internette bayağı araştırdım ama bir sonuç bulamadım.
God Of War Ragnarok??Oyundan oyuna değişir. Ama genele bakacak olursak, high ayarlarda akıcı oynatamayacağı bir oyun görünmüyor. (Optimizasyonu bozuk oyunlar hariç).
Metro Exodus
Cyberpunk 2077
God Of War Ragnarok
RDR 2
Bunlar bildiğim baya hantal ve ağır oyunlar.
3060'la benzer performans alırsınız kaldırmayacağı oyun onun da yok.RX 6600 nasıl peki? Onun kaldıramaçağı oyunlara söyler misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.