RTX 3060 Ti LHR Ethereum OC ayarları

Newtarget

Femtopat
Daha fazla  
Herkese bol kazançlar.
MSI ve INNO3D 2 marka 3060 Ti LHR ekran kartım var. ERGO kazıyordum, bu kartlarla 130mh görüyor. Herominer t-rex OC: -275 2020 110.
Ergoda kazanç çok düştüğü için ETH geçmek istedim. Aynı OC ile Nbminer'da kazmak istediğimde 20-25mh veriyor. Hiç overclock yapmazsam 30-35 arası
Şu OC denediğimde 100, 1400, 150 35-39 arası mhas veriyor ancak hem hashrate hem Watt değerleri aşırı dalgalı. Stabil bir OC ayarı var mı kullandığınız ya da tavsiye ettiğiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim RTX 3060 Ti kullanmadiğim için tam olarak ayarlarını bilmiyorum ama HiveOS kullanıyorsanız popüler ayarlardan bakabilirsiniz onun dışında bellek hızını MH'ın en çok olduğu bölgeye kadar azar azar getirip sonra güç limitini ve işe yaramazsa çekirdek hızını kısmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca normal haliyle ETH kazmanız pek mantıklı değil. Videoda gösterilen yöntem kazancınızı epey arttıracaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendim RTX 3060 Ti kullanmadiğim için tam olarak ayarlarını bilmiyorum ama HiveOS kullanıyorsanız popüler ayarlardan bakabilirsiniz onun dışında bellek hızını MH'ın en çok olduğu bölgeye kadar azar azar getirip sonra güç limitini ve işe yaramazsa çekirdek hızını kısmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca normal haliyle ETH kazmanız pek mantıklı değil. Videoda gösterilen yöntem kazancınızı epey arttıracaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

videoyu izledim tavsiyeniz için teşekkür ederim ince ayarı yapıyorum ilginçtir ki en ufak değişiklik olmuyor benim kartlarda

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı