RTX 3060 Ti OC Eagle Gigabyte için hangi termal ped uygundur?

Teigu

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI MAG B550 TOMAHAWK
Amd Ryzen 7 5800X3D
Arctic Freezer 34 Esports Duo
GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB
MSI MAG Forge 100R
Samsung 980 PRO 7,000/5,000 M.2 SSD
G.Skill Trident Z Neo 32 GB DDR4 3600 MHz CL 16
Ekran kartı
GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB GDDR6
THERMAL PAD SIZES ON GIGABYTE – GeForce RTX™ 3060 Ti EAGLE OC 8G – THERMALPAD.EU ekran kartım için termal pedlerini değiştirip macununu yenilemeyi düşünüyorum ancak termal ped diye bir şey olduğundan bile yeni haberim oldu. Bana uygun ürünleri önerebilir misiniz? Hata yapmak istemiyorum. Teşekkürler. Alalı 3 yıl oldu bence artık değiştirmeliyim. Etkisi olacaktır. https://www.hepsiburada.com/odyssey...tken-yuksek-performansli-ped-p-HBCV00000UGXE3 bunu buldum ama hangilerinden kaç adet almalıyım bilemedim.

Aynı kartın 3060 modelini kullanıyorum bende ped değişicektim fakat ped değişmene gerek olduğunu düşünmüyorum çünkü zaten orijinalleri felaket pahalı ve çok kaliteliler rahat rahat 5 sene bile götürecek kalitedeler sadece macun değiştirmelisin forumdaki arkadaşlara geçen sordum aynı yanıtı aldığım için yazıyorum.

Konuyu yeniden dile getirmek istedim. 1.5, 1 ve 0.5 olarak 3 adet sipariş verdim. Çünkü çoğu yerde 1.5 yerine 1 ve 1 yerine 0.5 kullanın denmiş. Bana tavsite verebilir misiniz? Direkt 1 ve 1.5 mu kullanayım? Padler pahalı ve tekrar tekrar açmak istemiyorum. Ekran kartını açtım bu arada cidden pad diye birşey kalmamış paramparça olmuş artık. Değişmesi şart duruyor. Termal macun sürdüm sadece ve kapattım. Sıcaklığında sorun yok şu anda ama padler değişmeli :D

Konuyu yeniden dile getirmek istedim. 1.5, 1 ve 0.5 olarak 3 adet sipariş verdim. Çünkü çoğu yerde 1.5 yerine 1 ve 1 yerine 0.5 kullanın denmiş. Bana tavsite verebilir misiniz? Direkt 1 ve 1.5 mu kullanayım? Padler pahalı ve tekrar tekrar açmak istemiyorum. Ekran kartını açtım bu arada cidden pad diye birşey kalmamış paramparça olmuş artık. Değişmesi şart duruyor. Termal macun sürdüm sadece ve kapattım. Sıcaklığında sorun yok şu anda ama padler değişmeli :D
Pedler aslında cok uzun ömür bile götüreiblir ne kadar kötü olsa bile eğer orijinal pedler ise

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı