RTX 3060 Ti sistem önerisi

Yada 2023 te 3060 Tİ sistem mantıklımıdır?

arkadaşımın sistemi AMD fakat önermiyor ondan NVİDİA istedim zaten şuanki sistem NVİDİA çok memnunum NVİDİA dan onun için RTX olsa daha iyi olur.
Hacım ben de onu diyorum. Arkadaşın önerisindeki ve sizin alıntı yaptığınız sistemde işlemci olarak AMD ama grafik kartı olarak NVIDIA bulunuyor. Arkadaşınız bu konudan ne kadar anlar anlamaz bilmiyorum ancak işlemci olarak AMD tarafında sıkıntı yaşayanlar olsa olsa Intel ile sıkıntı yaşayanlar kadardır.

Not: Tabiki sadece istemiyorum demeniz de yeterli yanlış anlamayın. Sadece bütçe dostu olmasıyla birlikte aynı performansı alabileceğiniz seçenekler varken bu yönde yardımcı olmaya çalışıyorum.

Hacım ben de onu diyorum. Arkadaşın önerisindeki ve sizin alıntı yaptığınız sistemde işlemci olarak AMD ama grafik kartı olarak NVIDIA bulunuyor. Arkadaşınız bu konudan ne kadar anlar anlamaz bilmiyorum ancak işlemci olarak AMD tarafında sıkıntı yaşayanlar olsa olsa Intel ile sıkıntı yaşayanlar kadardır.
Arkadaşım o kadar bilgili değil sadece AMD kullanıcısı.

PSU berbat. Gaming Gen'den alın alacaksanız onların tüm parçaları kaliteli oluyor. O anakarta sadece İntel 12. ve 13. nesil uyar.
gaming gen de sistem önerisi yapabilirmisiniz

Şu sisteme göz atabilirsiniz. İşlemci olarak Ryzen5 5600'e çıkmanızı öneririm. Aslında anakartı da değiştirebilirseniz fena olmaz.

O bütçeye çıkılırsa bu daha mantıklı olur.
fakat bu sistemde tray işlemci var bide RTX 3070 ile 3060 Tİ arasında fazla bir fark yok diye biliyorum yanlışmıyım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı