RTX 3060 Ti sistemde RDR2 siyah ekran gösteiryor

Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba. RDR2 oynarken aniden ekran siyah oluyor. Yardımcı olabilir misiniz? Görsellerini ekliyorum. Sürekli olmuyor ama aralarda böyle oluyor.
Sistemim ise RTX 3060 Ti / Ryzen 5 5600X / 16 GB RAM / AOC 24" 75 Hz monitör.

20210404113758_1.jpg

20210404113753_1.jpg

Öncelikle oyun orijinal mi? Eğer orijinal ise sürücün güncel mi? Bir de oyun esnasında sıcaklık ve diğer kullanım değerlerine bakar mısın? Onları da görürsek daha net cevaplar çıkabilir. Son olarak ekran kartını FurMark v.b testlere tabi tutar mısın?

Öncelikle oyun orijinal mi? Eğer orijinal ise sürücün güncel mi? Bir de oyun esnasında sıcaklık ve diğer kullanım değerlerine bakar mısın? Onları da görürsek daha net cevaplar çıkabilir. Son olarak ekran kartını FurMark v.b testlere tabi tutar mısın?
1080P'de genelde 80-100 FPS aralığında geziyor. Isı olarak maksimum 65'i gördüm.
Dosya doğrulaması deneyin. Ayrıca @delininyıldızı hocamın dediği gibi ekran kartınızın sürücüleri güncel mi?
Evet sürücüler güncel.

Peki başka bir oyunda bu tarz problemler ile karşılaşıyor musunuz?
Hayır, diğer oyunlarda gayet stabil değerler alıyorum. Bir tek Warzone'da oyundan atıyordu. Overclocku kapattığımda düzeldi. İlk kez böyle siyah ekran sorunu yaşıyorum.
Dosya doğrulamasından herhangi bir sonuç çıktı mı?
Oyun doğrulamasını yaptım, herhangi bir sorun çıkmadı. Hatta yeniden indirdim.

Hayır, diğer oyunlarda gayet stabil değerler alıyorum. Bir tek Warzone'da oyundan atıyordu. Overclocku kapattığımda düzeldi. İlk kez böyle siyah ekran sorunu yaşıyorum.

Oyun doğrulamasını yaptım, herhangi bir sorun çıkmadı. Hatta yeniden indirdim.
Başka oyunlarda problem yok ise en azından donanımınızın sağlam olduğuna emin olabiliriz gibi duruyor. Sisteminiz gayet güçlü OC yapmayın. Laptop kullanıyorsunuz bir de. Çok da sağlıklı olmaz. Standart değerlere getirin her şeyi. RDR2'de belki bir problem olabilir. Ya da nvidia kaynaklı sürücü problemi olabilir. Yeni bir güncelleme gelince düzelir muhtemelen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı