RTX 3060 Ti vs. RTX 2060S

Tiexcogy

Picopat
Daha fazla  
3060 Ti düşünüyorum arkadaşlar ekran kartı olarak. Ama fiyatlar bir 4.5 seviyelerine doğru sarkmazsa eğer mecbur 2060 Super'e döneceğim. Bu durumda ne kaybederim mesela? 1 yıl erken kesilirsin, kardeşim 3 yıl sonra çıkacak büyük oyunları oynayamazsın gibi durumlar olur mu? 3060 beklesem değer mi onu da bilemiyorum. Genel bir görüşleriniz, kartlarla ilgili yorumlarınızı rica edebilir miyim dostlar?

3060 Ti düşünüyorum arkadaşlar ekran kartı olarak. Ama fiyatlar bir 4.5 seviyelerine doğru sarkmazsa eğer mecbur 2060 Super'e döneceğim. Bu durumda ne kaybederim mesela? 1 yıl erken kesilirsin, kardeşim 3 yıl sonra çıkacak büyük oyunları oynayamazsın gibi durumlar olur mu? 3060 beklesem değer mi onu da bilemiyorum. Genel bir görüşleriniz, kartlarla ilgili yorumlarınızı rica edebilir miyim dostlar?

2060 Super 3 yıl sonraki oyunları DLSS ve 1080P'de oynatır. Ama bütçeyi zorlayabilirsen 3060 Ti almanı öneririm.

2060S yeterli olabilir. Ancak ilerisi için düşünürsen 3060 Ti daha mantıklı olabilir.

2060 Super'i çok da hor görmeyin 3 - 4 sene işinizi rahatlıkla görebilir. Tabii ki 3060 Ti'yi almanız sizin açınızdan çok daha iyi olur daha uzun süre gidecektir.

2060S yerine 3060 beklenir.

2060 Super'i çok da hor görmeyin 3 - 4 sene işinizi rahatlıkla görebilir. Tabii ki 3060 Ti'yi almanız sizin açınızdan çok daha iyi olur daha uzun süre gidecektir.
Hor görmek değilde, ileriye dönük olarak 3060 daha mantıklı olduğu için öyle söyledim.
3060ti + 2k ekran almayı düşünüyorum zaten.Bu şekilde kaç yıl hiç zorlanmadan götürür peki?
2060s için 2 3 yıl diyorsak. 3060 Tİ içini siz düşünün. 😁

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı