Hocam aynı yazılıma sahip hepsi, bir NVIDIA perf alamazsınız ama iyi karttır bir şey söylemiyorum ben sırf monitör için AMD kart almazdım ileride 144Hz monitör alırsınız, sadece DLSS tekn için NVIDIA alanlar bile var.
Hocam aynı yazılıma sahip hepsi, bir NVIDIA perf alamazsınız ama iyi karttır bir şey söylemiyorum ben sırf monitör için AMD kart almazdım ileride 144Hz monitör alırsınız, sadece DLSS tekn için NVIDIA alanlar bile var.
6000 serisini kullanmadan nasıl aynı yazılıma sahip olduğunu söyleyebiliyorsunuz ki? Kaldı ki sadece monitör için alacak olsa arkadaş 3060Ti alır. Zaten o yüzden 3060Ti düşünüyormuş. 6800'ün performansı nereye 3060Ti nereye. Yani 3070-3080 ile kıyaslasanız neyse diyeceğim.
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
6000 serisini kullanmadan nasıl aynı yazılıma sahip olduğunu söyleyebiliyorsunuz ki? Kaldı ki sadece monitör için alacak olsa arkadaş 3060 Ti alır. Zaten o yüzden 3060 Ti düşünüyormuş. 6800'ün performansı nereye 3060 Ti nereye. Yani 3070-3080 ile kıyaslasanız neyse diyeceğim.