RTX 3060 Ti vs. RX 6800

5000 serisi ile 6000 serisi o açıdan kıyas götürmez yalnız hocam. Siz kötü zamanda girmişsiniz biraz AMD dünyasına :D

Hocam aynı yazılıma sahip hepsi, bir NVIDIA perf alamazsınız ama iyi karttır bir şey söylemiyorum ben sırf monitör için AMD kart almazdım ileride 144Hz monitör alırsınız, sadece DLSS tekn için NVIDIA alanlar bile var.

Gigabyte RX 5700 XT hem de 3 fanlı RGB'li deli etti kardeşim ikinci elde bile kimse almıyordu zor sattım da Gaming gecesinden ASUS 2070 Super aldım.

Hocam alabileceğiniz en sorunlu kartlardan birini almışsınız.

Hocam aynı yazılıma sahip hepsi, bir NVIDIA perf alamazsınız ama iyi karttır bir şey söylemiyorum ben sırf monitör için AMD kart almazdım ileride 144Hz monitör alırsınız, sadece DLSS tekn için NVIDIA alanlar bile var.

Tamamda sadece DLSS için NVIDIA alıyorlarsa ne yapalım doğru bir hareket değil.

Hocam alabileceğiniz en sorunlu kartlardan birini almışsınız.

Tamamda sadece DLSS için NVIDIA alıyorlarsa ne yapalım doğru bir hareket değil.

Fanboyluk yapmayalım kullanıcı verilerine feedbacklerine bakalım, ben Türkiye satış sorumlusu değilim NVIDIA corp.'ın. Gerisi size kalmış dostlarım. ☺️

6000 serisini kullanmadan nasıl aynı yazılıma sahip olduğunu söyleyebiliyorsunuz ki? Kaldı ki sadece monitör için alacak olsa arkadaş 3060Ti alır. Zaten o yüzden 3060Ti düşünüyormuş. 6800'ün performansı nereye 3060Ti nereye. Yani 3070-3080 ile kıyaslasanız neyse diyeceğim.

5600'e bu tarz bir hava soğutucu yeterli olur.

Bu sisteme İnno 3D 3060 Ti ve anakart Asus Prime 450M seçtiğimde 15.350 oluyor ? Sizce nasıl hocam ?

6000 serisini kullanmadan nasıl aynı yazılıma sahip olduğunu söyleyebiliyorsunuz ki? Kaldı ki sadece monitör için alacak olsa arkadaş 3060 Ti alır. Zaten o yüzden 3060 Ti düşünüyormuş. 6800'ün performansı nereye 3060 Ti nereye. Yani 3070-3080 ile kıyaslasanız neyse diyeceğim.

Ben genel olarak AMD ve yazılımdan bahsettim kıyaslama yapmadım kardeşim ne alırsan al.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı