RTX 3060 ve R5 5600'lü sistem nasıldır?

550 watt yeterli olur mu?

Rahatlıkla yeter.

Elbette, yeterli olur.

@Xevanior, markası bile huylandırıyor ne yazık ki 😀 Yakısan bir şey alsın istedim. Yine de kasayı sonra alabilir, sogutucu almak daha iyi dedigin gibi.

Alsa iyi olur ama çok gerekli değil, isterse hiç değiştirmeyebilir. Arkadaş bilgisayardan çok anlamayan biriyse kasayı aldığında biraz zorluk çekebilir.

Rahatlıkla yeter.

Alsa iyi olur ama çok gerekli değil, isterse hiç değiştirmeyebilir. Arkadaş bilgisayardan çok anlamayan biriyse kasayı aldığında biraz zorluk çekebilir.

Donanımdan anlarım az çok ama hiç sıfırdan kasayı toplamadım. Önerdiğiniz şeyleride vatandan alacağım ve orada montajlatacağım.

Hocam başında duracaksınız, uzun bir iş değil zaten. Maksimum 15 dakikasını alır. Tornavidanız varsa kendiniz de rahatlıkla yapabilirsiniz bu işlemleri aslında, internette tonla video var bununla alakalı.

Kesinlikle güvenmiyorum bilgisayarcılara vatandan muadillerine yöneleceğim. Ona göre öneri yapabilir misiniz?

Hayır Zonguldak'ta vardır. Ama yaşadığım ilçede güvenilir olduğunu düşündüğüm tek bir bilgisayarcı yok.

Hocam dediğim gibi başında beklediğiniz takdirde sorun oluşacak bir durum yok. Önünüzde yapar 50 lira ateşlersiniz adama da. Zaten yapacağı iş kolay bir şey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı