RTX 3060 vs GTX1080 Ti

Peki sebebi nedir hocam?
6700XT, RTX 3070 gücünde hatta daha güçlü, 6600XT ise 1080P kartlarının en iyisi olacak diyorlar buda 3060Ti gücünce olacağı anlamına geliyor. Fiyat olarak NVIDIA karşısında daha düşük ve daha performanslı oldukları için öyle söyledim zaten DLSS gibi teknolojilerde AMD kendini geliştirdiği için aralarında seni cezbedecek bir fark göremezsin görüntü olarak.

6700XT, RTX 3070 gücünde hatta daha güçlü, 6600XT ise 1080P kartlarının en iyisi olacak diyorlar bu da 3060 Ti gücünce olacağı anlamına geliyor. Fiyat olarak NVIDIA karşısında daha düşük ve daha performanslı oldukları için öyle söyledim zaten DLSS gibi teknolojilerde AMD kendini geliştirdiği için aralarında seni cezbedecek bir fark göremezsin görüntü olarak.

Hocam açıkçası AMD ekran kartları beni üzüyor biraz. Aldığım modelde ısınma sorunu var Mech'lerde öyle bir sorun varmış bir oyuna gireyim diyorum sıcaklık 90 derece olur ara sıcaklık 105 derece. Ve fan zarrrr diye başımın etini yiyor. O yüzden AMD tarafından korkuyorum açıkçası.

Hocam açıkçası AMD ekran kartları beni üzüyor biraz. Aldığım modelde ısınma sorunu var Mech'lerde öyle bir sorun varmış bir oyuna gireyim diyorum sıcaklık 90 derece olur ara sıcaklık 105 derece. Ve fan zarrrr diye başımın etini yiyor. O yüzden AMD tarafından korkuyorum açıkçası.
Bunun AMD ile alakası yok aldığın kart ile alakası var, araştırmadan kart alırsanız öyle olur zaten MSI'ın ürettiği en alt segment kartı almışsınız ayrıca o sıcaklıklar normal değil garantiye falan yollayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı