RTX 3060 vs RX 6600 XT vs RX 6750 XT

Yukarıdaki mesajları okumadım ama şöyle kendi yaşadığım bir olayı anlatayım. Hala çağ dışı kalmış Knight Online isimli oyunu oynuyorum. RX 6600XT ekran kartı ile 30-40 yerine göre 60 FPS alıyordum. Öyle ki ekran kartını söküp işlemcinin içerisinde HD 530 ile 90 FPS alıyorum. Çok araştırdım ama tek sonuç satıp NVIDIA almaktı. Şu an 3070 Ti kullanıyorum. Oyunun FPS sınırı 120 ve birçok yerde sabit 120 FPS alıyorum. Bu mana ders oldu mesela. Bir daha hayatta AMD almam. Bu oyunu bıraksam bile AMD almam yarın bir gün başka bir uygulamada oyunda falan yine performans veremez durduk yere bela. 3 kuruş fazla verir NVIDIA alır keyfime bakarım. İşlemci de İntel ekran kartında NVDIA bence. Pahalı veya 1 tık az performans ama KALİTE.

ATI zamanında yaşadığınız sürücü sorununu anlatmanız ve “20 FPS az veriyor olsa bile 3060 al” gibi kelimeler yazıyor olmanız fanboyluktan başka bir şey değil. Ayrıca DLSS'e rakip olarak iyi bir şekilde çalışan AMD'nin FSR ve FSR 2.0 teknolojisi var.

Sürücü sorunu yaşayan kişilerin güncel mimari ile birlikte büyük oranda azaldığını görüyorum, sorun yaşanır ise de iade edilir zaten. NVIDIA ekran kartlarında da sorun yaşayan kişiler var.

Senin bu yorumu yapman asıl fanboyluktan başka bir şey değil

Yeni bir PC alacağım. Ekran kartı RTX 3060, RX 6600 XT veya 6750 XT olacak. AMD'nin FPS'de geçtiğini biliyorum ama nedense herkes RTX alıyor. Onu anlamadım, o yüzden soruyorum.

AMD Driver'ı yüzünden RTX alıyoruz, yoksa AMD alırım daha ucuz çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı