muammer234
Kilopat
MSI alıyım gözüm kaldı onda yine de teşekkürler
Yıllarca AMD kart kullandım ilk defa NVIDIA karta geçtim. Gigabyte RTX 3060 12 GB 3 fanlı modeli. Kesinlikle NVIDIA öneririm. Benim kendi fikrim işlemcide AMD ekran kartında NVIDIA daha iyi.
RX 580 NİTRO Birde yanlış hatırlamıyorsam RX 470 olması lazım zaten RX 580 de WATTMAN hatasından kafayı yiyecektimHangi AMD kartı kullandınız ?
Sen bilirsin. O bütçede yakın kalitede bir model yok.MSI alıyım gözüm kaldı onda yine de teşekkürler
HD7870 2 GB - RX570 8 GB - XT 5500 8 GBHangi AMD kartı kullandınız ?
Benim de ilk NVIDIA deneyimim olacak bakalım Yıllarca AMD kart kullandım ilk defa NVIDIA karta geçtim. Gigabyte RTX 3060 12 GB 3 Fanlı modeli. Kesinlikle NVIDIA öneririm. Benim kendi fikrim İşlemcide AMD ekran kartında NVIDIA daha iyi.
Bende ilk defa NVIDIA aldım büyük ihtimal memnun kalırım ama ASUS STRIX modeli almak isterdim sese biraz takıntım var galiba senin model kaç derece oluyor fan hızı nasıl
HD7870 2 GB - RX570 8 GB - XT 5500 8 GB.
RX 580 Nitro bir de yanlış hatırlamıyorsam RX 470 olması lazım zaten RX 580 de WattMan hatasından kafayı yiyecektim.
MSI RTX 3060 Gaming X'in pek incelemesi yok kart gelince artık görüşlerimi yazarim buraya
Sormayı unuttum benim sistemdi PSU 550 bronz yeterli gelir mi işlemci ise Ryzen 1600
Diğer kartlarınızda sorun yaşamışsınızdır belki ama 6000 serisinde sürücü hataları, WattMan hataları gibi sorunlar çözüldü diye biliyorum. 5500XT, 570 ve HD 7870 ile 3060 karşılaştırması zaten çok mantıksız. Sanırım NVIDIA denemek istiyorsunuz, öyleyse AMD kart önermek mantıksız oluyor. Güle güle kullazat
zaten bir hafta önce ASUS DUAL RX 6600XT almıştım 9000 TL ye şansıma kartta COİL WHİNE çıktı birde WATTMAN hatası aldım iade ettim geri birde NVİDIA deneyelimDiğer kartlarınızda sorun yaşamışsınızdır belki ama 6000 serisinde sürücü hataları, WattMan hataları gibi sorunlar çözüldü diye biliyorum. 5500XT, 570 ve HD 7870 ile 3060 karşılaştırması zaten çok mantıksız. Sanırım NVIDIA denemek istiyorsunuz, öyleyse AMD kart önermek mantıksız oluyor. Güle güle kullanın.
işlemciye daha sonra yenilerim artık bende RYZEN 5600X almayı düşünüyorumİşlemci kesinlikle darboğaz yapar. Ben R5 5600X ile kullanıyorum. PSU da 600-650W tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.