RTX 3060 vs RX 6700XT

En azindan Radeon Software basarili ekran karti kontrolu ve ayarlar konusunda, GeForce Experience'a baktim ona nazaran cok daha iyi. Denetim Masasi'sinin da arayuzu cok kotu, eski duruyor.

Cogunlukla ayni seyleri soylememize ragmen neden uzgun yedim anlamadim. :)
Haklı sayılırsınız ama yazılım tarafında daha başarılı olduğunu belirtmişsiniz ki ben pek katılmıyorum. Tamam arayüz konusunda fersah fersah önde ama işte yazılım bundan ibaret değil. Hem uyumluluk hem de stabilite anlamında bariz önde NVIDIA. Zaten stabil sürücü bulma uğraşına hiç girmiyorum. Daha geçen WQHL onaylı opsiyonel sürücüyle sıkıntılar yaşayan vardı.

Haklı sayılırsınız ama yazılım tarafında daha başarılı olduğunu belirtmişsiniz ki ben pek katılmıyorum. Tamam arayüz konusunda fersah fersah önde ama işte yazılım bundan ibaret değil. Hem uyumluluk hem de stabilite anlamında bariz önde NVIDIA. Zaten stabil sürücü bulma uğraşına hiç girmiyorum. Daha geçen WQHL onaylı opsiyonel sürücüyle sıkıntılar yaşayan vardı.

WHQL olsa bile opsiyonel suruculeri ben de direkt tavsiye etmiyorum bir yenilik getirmedigi surece, ben hala son recommended surumdeyim.

Yazilim tarafinda basarili buldugum kisim arayuz ve islevsellik zaten, uyumluluk ve stabilitede NVIDIA hala daha iyi AMD'den orada bir sorunum yok. Benim gicik kaptigim milletin RX 500 seviyesinde sorun yarattigini savunmasi 6000 serisinin. :D O konuda AMD tarafinda bir iyilesme var.

RX 6750 XT ile RTX 3070 performans olarak aynı (RT hariç), ancak güç tüketimi olarak RX 6750 XT daha fazla güç tüketiyor.
Doğrudur, 3070 220W çekiyor.

Hocam konu dışı ama 6700 XT ve 3060 Ti arasından hangisini tercih ederdiniz? Şahsen benim gönlüm 3060 Ti'dan yana ve yayın açacak arkadaş. Fakat VRAM düşündürüyor.

Benzer performansa sahip kartlar. 6700 XT'nin VRAM avantajı var ancak amaç yayın, render gibi işlerse 3060 Ti alınmalı.

Hocam konuya bakabilir misiniz? Arkadaşın konusunu kirletmeyeyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı