RTX 3060 vs RX 6700XT

570 xt bir arkadaşımda da 5600xt kullanmıştım
Sadece iki GPU, hiçbiri de burada bahsi geçen GPU'lar değil. Tek benzer yönleri GPU çipsetlerinin AMD olması, kalan her şey yılından tutun mimarisine kadar farklı. Artık diyorum, bıraksanız mı şu işin peşini? Yoksa aslında kavga sevdiğiniz için saçmalamaya devam mı edeceksiniz?

Forumdakiler doğruyu savunuyor efendim, siz ise komikliğinizi. Benim insanları size bilerek yönlendirdiğim konusunda, herhangi bir kanıtınız var mı? Öyle iftira atmakla olmuyor işler.
Ayrıca ekran kartlarıyla alakanız bile yok, sadece saçma sapan haklı bile olmadığınız konulardan haklı çıkmaya çalışıyorsunuz.
Ha, şunu da diyeyim komik olduğunuz benim kendi düşüncem :).
Bak canım insanın kendi düşüncesi kendine özgü bir şeydir.

Sadece iki GPU, hiçbiri de burada bahsi geçen GPU'lar değil. Tek benzer yönleri GPU çipsetlerinin AMD olması, kalan her şey yılından tutun mimarisine kadar farklı. Artık diyorum, bıraksanız mı şu işin peşini? Yoksa aslında kavga sevdiğiniz için saçmalamaya devam mı edeceksiniz?
Bunu sen mi diyorsun ben konuyu kapatıyorum arka mı dönüyorum din din.

Ya canın sıkılınca burda boş boş mesaj yazamazsın, ben benim düşüncem dedim sen konulara nereye kadar getirdin.
Konuyu oraya getirmek benim düşüncem, madem benim kendi düşüncem dediğimiz zaman kurtulabiliyoruz, ayrıca üslubunuza dikkat edin derim. Ben size karşı saygımı bozarak konuşmadım hiçbir zaman.
Alakanız bile yok bu işle.

Konuyu oraya getirmek benim düşüncem, madem benim kendi düşüncem dediğimiz zaman kurtulabiliyoruz, ayrıca üslubunuza dikkat edin derim. Ben size karşı saygımı bozarak konuşmadım hiçbir zaman.
Alakanız bile yok bu işle.

Ben sana saygını bozdun demedim ki cümleleri okumuyor musun?

Aralarından hiçbiri. 6750 XT daha mantıklı sanki.
Bence de.

Ben sana saygını bozdun demedim ki cümleleri okumuyor musun?

Bence de.
Sen kendi dediklerine dikkat ediyor musun? Canımlı falan konuşamazsın burada kimseyle, ağzınıza her geleni diyemezsin. Zaten hiçbir şey bildiğin de yok. AMD kartlar ısınıyormuşmuş.

Sen kendi dediklerine dikkat ediyor musun? Canımlı falan konuşamazsın burada kimseyle, ağzınıza her geleni diyemezsin. Zaten hiçbir şey bildiğin de yok. AMD kartlar ısınıyormuşmuş.

600W PSU var sistemin de. Ekran kartı en az 700-750W istiyor bildiğim. Ben de aynı ekran kartını almayı düşünüyorum. Sorun çıktı mı hiç?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı