RTX 3060'a geçmek mantıklı mı?

Bütçe
7000tl

Boş bir yorum olmuş, sanki hiçbir şekilde NVIDIA'nın sürücü hataları yokmuş gibi göstermen o kadar cahilce bir yorum olmuş ki, bir de insanları yanlış bilgilendirmekten bahsetmişsin. RTX serisinin ilk zamanlarında Apex gibi birçok oyunda yaşadığımız VRAM sorunlarını unuttun mu? Neredeyse oyun oynayamıyorduk, üstelik mobil ekran kartlarında gayet de sürücü hataları mevcut, sürücülerin yer yer performans düşürüp çıkarttığı da oluyor.

Ben NVIDIA sürücü konusunda başarısız demiyorum, zira senin gibi insanlar markaları savunurken "hatasız kul" gibi savundukları için ben objektif bakan biri olarak söyleyebilirim ki NVIDIA da gayet sürücü problemleri yaşıyor, bu onu kötü bir marka yapmaz, ancak yepyeni bir seriye 1080p adı altında sırf DLSS 3.0 için 8 GB VRAM getirirsen eleştirilirsin, bunun hakkında yorum yapmayıp hep dilinize pelesenk olarak "yazılım problemleri var ya" demek çok abes ve saçma bir yorum olur.

Bunun tek sebebi de NVIDIA'nın kendini ekran kartı sektörünün tekeli sanması, neyse ki Intel de işin içine girdi, NVIDIA bu tip politikalarına devam ederse iki markanın gerisine düşmeye başlayacaktır.

Arabanın hızıyla Nvidia ve AMD karşılaştırmasında bittim, göz-ardı et listesine biri daha eklendi.

RTX o kadar büyük bir olay değil mi? Peki tamam.

Sanki ekran kartının üzerine atlayip İstanbul-İzmir arasi seyehat edeceğiz Ha illa araba benzetmesi yapacaksak 1.5 koyup 7 yol aldığımız kartlar AMD tarafında.

RTX o kadar büyük bir olay değil mi? Peki tamam.
Işın izleme teknolojisi, markaların hepsinde var, kötü bir şey demedim, büyük bir olayı olan o değil DLSS dedim, okuma yazman yok mu okumadın mı düzgün?

Hocam sizin mesajınız dışında 3 4 mesaj okuyup bunaldım uzun ve anlamsız tekrarlanan mesajlar yazılmış. Konuyu özet geçerseniz tek bir metin yazayım ortak noktaya varalım direkt. Burada AMD'yi NVIDIA'ya karşı savunanlar varsa vah halimize.

Geçen ki konunun aynısı hocam. Konu sahibi forumdaki AMD hatalarını araştırsın baksın kendisi karar versin. Yine siz geçenki gibi boşuna yorulmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…