Leonidas02
Kilopat
- Makaleler
- 4
Arkadaşta 8700 almış yani 120w üstü oluyor yine? Anlamadım neyi kanıtlamaya çalıştığınızı.
Arkadaşta 8700 almış yani 120w üstü oluyor yine? Anlamadım neyi kanıtlamaya çalıştığınızı.
BoşverArkadaşta 8700 almış yani 120w üstü oluyor yine? Anlamadım neyi kanıtlamaya çalıştığınızı.
Yanliş anlayacak bir şey yok ki? 115w performası dediniz, ben de puan atıp 120 ve 115w'dan daha yüksek puan aldığını söyledim. Neyse dediğiniz gibi olsun.Boşversen tüm olayı yanlış anlamışsın.
BIOS'tan yapilan overclocklarin bilgisayarin post etmesini engelleme ihtimali var ya hani? EE tabii ki sen bunu da bilmiyorsun. Iste o yuzden kullanmiyoruz, Windows uzerinden yapilan overclock daha guvenli oldugu icin onu kullaniyoruz. Lutfen tartismaya girdigin insanlari biraz tanimaya calis, bakarsin senden daha fazla sey biliyorlardir falan.@gen2 Bu tartışmayı daha önce zaten yaptık. Şimdi aynı cümleleri tekrar kurmuşsun gerçekten tebrik ediyorum seni. Yani sen anlamamakta ısrarcısın kardeşim. Sen durumu anladın sana iyi şanslar diliyorum
Bonus: Gözün aydın legion için bir ayar getirmişler sonunda. Şu videoyu incele. Kendi yazılımı üzerinden GPU için doğal olarak sınırlı oc ayarı gelmiş. Değerler de var bakarsın zaten.
Son olarak bence bu saatten sonra rtx4000 serisine bakılmalı. Parayı dolara çevirip beklemek en mantıklı olanı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.