RTX 3060'lı laptop önerisi

Bütçe
17000
10 günü aşkın süredir rtx 3060lı notebook bakıyordum bu modele hiç denk gelmedim fiyatı uygfun mu bunun hocam? mux war mı bir de
Mux da var Gsync'de, ekran 2.5K ve buyuk ihtimal Corsair klavyesi. Ayrica tum metal kasa. O koydugun ideapad gamingden 3 gomlek ustun bir laptop. Cabuk almazsan bitebilir, yine de son karar senin olsun.
MUX var.

Evet, Epey'e göre max 16 GB destekliyormuş cihaz.
Yanlis, 40GB destekliyor.

Ben de lenova’dan almayı düşünüyorum bu sayfa denk geldi tam da üstüne. Ama kararsız kaldığım bir pc daha var.

O da, Asus Tuf i7 11800H 3050Tİ 16 gb ram..

Bunun da fiyatı 18.000 hemen hemen. Hangisi daha mantıklı. Bunla da gömlek farkı var denilebilir mi?

Mux da var Gsync'de, ekran 2.5K ve buyuk ihtimal Corsair klavyesi. Ayrica tum metal kasa. O koydugun ideapad gamingden 3 gomlek ustun bir laptop. Cabuk almazsan bitebilir, yine de son karar senin olsun.

8 +32 olarak işte yani bu normal olur mu da
8 +32 olarak işte yani bu normal olur mu da
Şuan direkt alabilirim elimde laptop var ama iade edeceğim mux için değer gibi geliyor metal olduğundan emin misiniz ? Game test felan da bulamadım tam

ideapad gaming 3 ten 5 mm civarı daha ince problem yaratır mı sizce? internetten de detaylı araştıracağım özellikleri bu fiyata güzel görünüyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı