10. seri ısınma sorunluydu, çok çabuk clock kısıyordu. Zamanında çok çektim...Bir de işlemci i7 10750H olduğu için herhalde.
Evet ama MaxQ yada Mux olmayan, yada adaptörü çok güçsüz olan modeller. Yada parasını haketmeyen, ısınan vs vs.Eki Görüntüle 1512772hepsi 3070 bunların
Öncelik tabi ki bütçe ama imkan varken almamak da büyük eksi.Bir bilgisayar alırken öncelik MUX olmamalı.
Öncelik tabii ki bütçe ama imkan varken almamak da büyük eksi.
Imkan varken neden almanyasın zaten ama mesela 30 k PC(non-muX) var bir de 32 k PC var. MUX için 32 PC(muX) alıp 2 bin TL eklemeye gerek yok yani.
Varsa ilan linki paylaşabilir misin?Şu anda 0 olarak satılmıyor. Sınırlı üretimdi, tükendi. Sadece şu an ben 2. el olarak satıyorum. Kutuyu açalı 3-4 hafta olacak. Kanalımda inceleme videosunu çektiğim gün açtım işte.
Ryzen 5600H üstü, Intel de 12. Nesil.İşlemci ne düşünüyorsunuz? Yani örneğin intel kaç? Ryzen kaç?
İşte bazıları Max-Q oluyor veya 95W oluyor. Düşük performans alacağım laptopta 30 bin vermek istemiyorum haliyle.Eki Görüntüle 1512772Hepsi 3070 bunların.
Yani şu an piyasada keşke böyle karşılaştırma yapacak ürün olsaydı. Ama 41k non MUX düzgün 3070.
Varsa ilan linki paylaşabilir misin?
Taksitle almak önceliğim. 2 hafta içinde satılmazsa, Param Güvende de kabul edersen almayı düşünürüm.![]()
İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com
Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da.dolap.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.