Satanay
Hectopat
Claymore's Dual Ethereum ile ethermine poolunda kazıyorum hocam. Sadece binance kullanıyorum.Şuan BTCTürk ve 2miners kullanıyorum. Önerdiğin bir havuz var mı? Bir de Binanca benim kullandığımdan daha iyi sanırım?
Teşekkür ederim![]()
Claymore's Dual Ethereum ile ethermine poolunda kazıyorum hocam. Sadece binance kullanıyorum.Şuan BTCTürk ve 2miners kullanıyorum. Önerdiğin bir havuz var mı? Bir de Binanca benim kullandığımdan daha iyi sanırım?
Teşekkür ederim![]()
Dostum bende kişisel PC ile mining yapılmasını saçma buluyorum ama seninki sadece kulaktan dolma bilgiler ile söylenen şeyler gibi geldi. Bunu neye dayanarak söylüyorsun? Hesapladın mı oranları? Neye göre söylüyorsun bunu?Elektrik faturası da var ve eğer tek 3070 ile mining yaparsanız günlük anca 1-2 lira kar edebilirsiniz.
Size bir tavsiye çok muhattap olmayın. Konu sahibide çok sinirlenmiş ama gereksiz bence. Rapor kısmından yanlış bilgi olarak raporlarsanız moderatörler ilgilenir.3070 kartım geldi bir deneyeyim diye eklemiş konuya. Konu sahibini desteklediğimden değil, kulaktan dolma bilgilerle yorum yaptığı için mesaj yazdım. Tek kartla binlerce lira kazanamayacağı aşikar zaten.
Hobi amaçlı deneyerek, karta da çok yüklenmeden işinizi görecek paralar kazanabilirsin.
Hocam anladığım kadarıyla oyun oynayan birisi değilsiniz. 3070'i mining için mi aldınız ?Önyargılı değiller onlarda yapıyor tüm mevzu bu dostum.
Hayır oyun için aldım.Size bir tavsiye çok muhattap olmayın. Konu sahibide çok sinirlenmiş ama gereksiz bence. Rapor kısmından yanlış bilgi olarak raporlarsanız moderatörler ilgilenir.
Hocam anladığım kadarıyla oyun oynayan birisi değilsiniz. 3070'i mining için mi aldınız ?
Oyun için ise tamam. Mining için o paraya insanlar genelde 5600-5700 gibi kartları tercih ediyor. Hem daha ucuz hem de iki tane alabiliyorsun diye biliyorum.Hayır oyun için aldım.
Claymore's Dual Ethereum ile ethermine poolunda kazıyorum hocam. Sadece binance kullanıyorum.
Oyun için ise tamam. Mining için o paraya insanlar genelde 5600-5700 gibi kartları tercih ediyor. Hem daha ucuz hem de iki tane alabiliyorsun diye biliyorum.
hocam merhaba hala devam ediyormusunuz acaba bende gigabyte 3070 gaming oc ile nicehash üzerinden başladım ortalama 5dolarlarda seyrediyorMerhaba arkadaşlar, bugün 3070 kartım geldi şu mining işine bakayım dedim. Çok anladığım bir şey değil.
Efficiency kısmı bana yanlış geliyor, kart 145W harcıyor ama 400W gözüküyor tüm sistem. Hatalı herhalde orası değil mi?
Power limit %55, Core clock -250, Memory clock +1100. yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.
Eki Görüntüle 857476
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.