bellammy07
Kilopat
- Makaleler
- 1
O zaman bu işlemci ekran kartını tam anlamıyla Full HD'de gücüne uyum sağlayamayıp gerisinde kaldığı için olan darboğaz denemez ama o işte.
Vallahi cümleden bir şey anlamadım desem.
O zaman bu işlemci ekran kartını tam anlamıyla Full HD'de gücüne uyum sağlayamayıp gerisinde kaldığı için olan darboğaz denemez ama o işte.
Ekran kartınız sesli mi yani nasıl pişman mısınız ROG STRIX alsam daha iyi olurdu diyenlerden misiniz?
Ben Gigabyte RX 5700 XT ile Ultra ayarlarla 1080P'de 100 ile 110 FPS arası alıyorum. 2K ile o sistemde daha yüksek FPS beklerdim...
Kart 2K'ya uygun bir kart 1080P'de tam performansını gösteremiyor. Ayrıca zaten darboğaza da uğruyorsun.
1080P'de bu sekılde sonuc alıyorum.Kaç günde geldi ekran kartı sipariş verdikten sonra?
GPU kullanımın %95lerde olmalı ki kart kendini göstersin. Bu da darboğaz yaşadığını gösteriyor.RAM mi eksik kaldı ki.
1080P'de bu sekılde sonuc alıyorum.
GPU sıcaklık 56 civarı.
GPU kullanımı %65 civarı.
CPU sıcaklığı 69 civarı.
CPU kullanımı %58 civarı
2K çekin ve işlemciyi 4.4GHz'e o.c yapın.
2K çekin ve işlemciyi 4.4GHz'e o.c yapın.
GPU kullanımın %95'lerde olmalı ki kart kendini göstersin. Bu da darboğaz yaşadığını gösteriyor.
Bunun için CPU'dan çok yükü ekran kartına vermelisin. 2K ve 4K'da kart kendini daha iyi gösterecektir. 1080P'de sen CPU'yu yoruyorsun.
Arkadaşın dediği gibi OC'de yaparsan CPU'da daha iyi performans sergiler ve GPU'yu daha iyi besler.
GPU kullanımın %95'lerde olmalı ki kart kendini göstersin. Bu da darboğaz yaşadığını gösteriyor.
Bunun için CPU'dan çok yükü ekran kartına vermelisin. 2K ve 4K'da kart kendini daha iyi gösterecektir. 1080P'de sen CPU'yu yoruyorsun.
Arkadaşın dediği gibi OC'de yaparsan CPU'da daha iyi performans sergiler ve GPU'yu daha iyi besler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.