Satıldı RTX 3080-3090 Ti modelleri için 1mm bakır pad

Makaleler
14
Yer
Zhenhai, Zhejiang, China
Daha fazla  
Meslek
What am I? - I do not know...
Bakırpad1mm.jpg

RTX 3080 ve 3090 Ti arasındaki 1.5mm termal pad kullanan tüm modeller için uyumludur. Uyumluluğu için mevcut kartınızın termal padinin ölçüsünden 0.5mm çıkarmanız yeterlidir.

Fiyat: 125 TL.

@G3BEN
Stok termal padlere göre 30 derece daha serin, piyasadaki en kaliteli termal padden ise 10-15 derece daha serin. Bakır olmasından ötürü 401W gibi yüksek bir iletim değeri var, diyelim ki yarısını termal pad yarısını da bakır pad şeklinde uyguladınız, bu sefer 200W iletim değeri olacak.

Tabii ki 20W kaliteli bir termal padden 10 kat iyi değil ancak ısı iletimi daha hızlı olacağı için çok daha verimli ve uzun ömürlü soğutma sağlıyor.

Bir örnek vermek gerekirse, 100 derece olan VRAM'lere iyi ve düzgün uygulanırsa çok rahat 60-65 derecelere kadar düşebilir.

@G3BEN
Stok termal padlere göre 30 derece daha serin, piyasadaki en kaliteli termal padden ise 10-15 derece daha serin. Bakır olmasından ötürü 401W gibi yüksek bir iletim değeri var, diyelim ki yarısını termal pad yarısını da bakır pad şeklinde uyguladınız, bu sefer 200W iletim değeri olacak.

Tabii ki 20W kaliteli bir termal padden 10 kat iyi değil ancak ısı iletimi daha hızlı olacağı için çok daha verimli ve uzun ömürlü soğutma sağlıyor.

Bir örnek vermek gerekirse, 100 derece olan VRAM'lere iyi ve düzgün uygulanırsa çok rahat 60-65 derecelere kadar düşebilir.
Ön bilgi için gerçekten teşekkürler, ben bunu bi' detaylıca araştırayım. 👍👏
İyi satışlar dilerim, fiyatı termal pede göre bedava.

@G3BEN

Termal pad yerine bakır uygulanabildiğini bilmiyordum. Böyle bir şey için fiyat çok uygun bence. Çok iyi bir şey.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı