RTX 3080 ekran kartı kampanyası

Eray Alper

Megapat
Daha fazla  
Hepsiburada'dan Palit RTX 3080 Gaming Pro OC ekran kartı aldım. Watch Dogs Legion ve GeForce Now kampanyasına nasıl katılabilirim? Hepsiburada'dan kart alanlar kampanyaya katılabildi mi?

Anlaşmalı mağazalar deniliyor her yerde ama bu anlaşmalı mağazalar ne hiçbir yerde (NVIDIA'nın sitesi dahil) bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende GameGaraj sitesinden aldım Gaming Pro OC modelini, sitelerinden mail at sipariş numaranı söyle yolluyorlar bana dün verdiler.

Bende GameGaraj sitesinden aldım Gaming Pro OC modelini, sitelerinden mail at sipariş numaranı söyle yolluyorlar bana dün verdiler.
Satın aldığı firmanın anlaşmalı olması gerekiyor diye biliyorum. Anlaşmalı değilse olmaz. Ama bence anlaşmalıdır Hepsiburada ile niye yok demişler anlamadım.

Satın aldığı firmanın anlaşmalı olması gerekiyor diye biliyorum. Anlaşmalı değilse olmaz. Ama bence anlaşmalıdır Hepsiburada ile niye yok demişler anlamadım.

Vallah bende bilemedim, GameGaraj'da stoklar vardı keşke oradan alsaymış arkadaş bana anında geri dönüş yaptılar.
Adsız.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı