RTX 3080 fiyatları

Buyrun halen daha pahali
Alacagim model
Alacagim model muhtemelen piyasadaki en saglam 3080lerden birisi olacak standart ftw serisi evga tepe model. ve halen vatandan da itopyadan da ucuz. Itopya zaten son zamanlarda vatanin pahalilik politikasini gecmeyi basardi biraz abarttilar. Sahsen mecbur kalmadikca almam onlardan bir daha herhangibi bir urun.
Ayrica rica ediyorum az daha bekleyin fiyatlari hem mecbur arttiracaklar hem de bu fiyatlari aklinizda tutun hangi suteler ustune 500-600 ekleyip firsatcilik yapacak hep beraber gorelim bu sefer vatandan umutluyum minimal duzeyde tutacaklarina inaniyorum.

Buyrun bu da tufun vergi dahil gercek fiyati: ASUS TUF Gaming NVIDIA GeForce RTX 3080 TUF-RTX3080-10G-GAMING Video Card - Newegg.com
 
Son düzenleme:
Ya ne kadar olursa olsun çıksın artık şu kartlar ya. Ne Amazonda ne başka bir yerde yok alamıyorum. :( Amerika'dan alıcaktım orda da herhangi bir yerde bulamadım.
 
DiZG3uPX4AMLGYF.jpg
 
Normalde, satış ahlakında şöyle olması lazım. Bir ürün yeni çıktığında mesela fiyatı 10.000 TL olsun, birdahaki seneye bu ürünün fiyatı düşer 6000 7000 e ve yeni senenin ürünleri 10.000 TL olur. Olması gereken budur.

Gel gör ki bizim bu sistemde yılların GTX 1080 Ti si bile hâlâ minimum 3.500 TL. Geçti artık bunun devri düşürün şunu 1500 e alan alsın.

Yani kısacası almış başını gidiyor bir zam ve fiyat yükseltme çabası, 3 yıl önce çıkan kartın da fiyatı yüksek yeni çıkan hep yüksek. Ve bence top tüfek üreteceğimiz kadar bir ekran kartı veya RAM filan üretsek yerli olarak inanıyorum ki kendi ekonomimizi kendi içimizde kalkındırırız.

Yeni bir ürün çıktığında fiyatlara bakmaktan korkar oldum yemin ederim. 3K maaş alsan yine korkarsın 10K ekran kartı mı alayım yoksa evi barkı arabayı mı upgrade edeyim diye düşünürsün düşünüyoruz. Artık sadece yayıncıların sistemlerini izlemekle yetiniyoruz. Bizdeki para anca onları izlerken yaktığımız internete elektriğe sobaya yeter.
 
Kalıplaşmış düşüncelerinizden sıyrılın. Vatan Bilgisayar PC Parçaları bakımından harika ve ucuz fiyatlar sunan bir marka. İmzamdaki pcyi (Monitör dahil) 9.700 TL' ye topladım 3-4 ay kadar önce. Artık kalıp düşüncelerden sıyrılın. Lütfen.
 

Geri
Yukarı