RTX 3080 için 4K - 2K monitör önerisi

4K 144 Hz bu kısmı anladım. G serisindeki ghostinge Vatan Computer ürünü açıp deniyor öyle teslim ediyor. Bizzat sordum. G7 32 inç düşünüyorum aslında o da 2K. Attığım link 4K vatan da yok. Şu an içime biraz sinen monitör paylaştığım link. Biraz kısmı monitör bir tık koyu. Media market bizzat gördüm. 4K monitör almak değil de seçmek çok yorucu.
İnanmamak lazım, adamlar taktiği bulmuş. Ghosting çıktığında biz kontrol etmiştik diyecekler. Sizde konu açın, yardımcı olalım.

İnanmamak lazım, adamlar taktiği bulmuş. Ghosting çıktığında biz kontrol etmiştik diyecekler. Sizde konu açın, yardımcı olalım.

Alacağım zaman açacağım. Teşekkür.

Hocam maksadım şu ben g sycn 2K Curved alma planım var ama madem alıyorum 4K niye olmasın dedim
1 yıldır Curved 1080p kullanıyorum alıştım güzel geliyor bana Curved'den düz ekrana dönmekte istemiyorum
Panel konusuna diyecek bir şeyim yok hangisi daha iyidir? Bilgim yok açıkçası.
Şu an dediğiniz panelde 4K Curved G-SYNC monitör yok mu acaba 🤔
Şimdiden göz gezdiriyorum önce sistemi toplamak lazım malum daha elimizde sadece 3080 var seneye bu konuyu PC'yi toplayınca tekrar açacağım
2K 27 inc Curved monitörlerde var mı dediğiniz panel tipi
Ve 2K monitörlerde 4K oynayabilir miyiz?

Hocam 144 Hz 4K için düşük demişsin. 4K 240Hz var mı hocam?

Samsung benim önerim. Ekran kalitesi bir tık koyu geldi bana. 2K Samsung daha canlı.
Bu monitörün curved olanı var mı süper monitör işte panel tipinden anlamam ama dediğiniz panel sanırım

Hocam maksadım şu ben g sycn 2K Curved alma planım var ama madem alıyorum 4K niye olmasın dedim
1 yıldır Curved 1080p kullanıyorum alıştım güzel geliyor bana Curved'den düz ekrana dönmekte istemiyorum
Panel konusuna diyecek bir şeyim yok hangisi daha iyidir? Bilgim yok açıkçası.
Şu an dediğiniz panelde 4K Curved G-Sync monitör yok mu acaba 🤔
Şimdiden göz gezdiriyorum önce sistemi toplamak lazım malum daha elimizde sadece 3080 var seneye bu konuyu PC'yi toplayınca tekrar açacağım
2K 27 inc Curved monitörlerde var mı dediğiniz panel tipi
Ve 2K monitörlerde 4K oynayabilir miyiz?

Bu monitörün Curved olanı var mı süper monitör işte panel tipinden anlamam ama dediğiniz panel sanırım

32 ve 27 inç 2 tane Curved olanı 2K. 1 tane 4K g serisinden. O ürün bu. Şimdi bunları hepsini Media Market'te gördüm. 2K olanlar daha canlı duruyordu. 4K olan ürün ise bir tık daha koyu renklere sahipti. Yani 4K monitör bir tık itici geldi.

32 ve 27 inç 2 tane Curved olanı 2K. 1 tane 4K g serisinden. O ürün bu. Şimdi bunları hepsini Media Market'te gördüm. 2K olanlar daha canlı duruyordu. 4K olan ürün ise bir tık daha koyu renklere sahipti. Yani 4K monitör bir tık itici geldi.

Curved mi peki
En son 2 k 27 inc Curved monitör alırım hocam
4K da oynanır onda sanırım panel tipini bilemiyorum ne olur da bakacağım IPS daha canlı duruyor ama Curved yok gibi bir şey 27 inc Curved IPS g sycn monitör bulabilirseniz tabii mümkünse 4K paylaşır mısınız?

Bahsettiğiniz ürün sanırım bu biliyorum bu monitörü 2k curvedlerde aklımda var ama 4k da oynayabilir miyiz veya bu özellikte 4k var mı curvedlerde yok ips maalesef

Şu an yapılan öneriler yüksek ihtimal asılsız olacak. Sistemi topladığın zaman konu açsan daha iyi olur. Attığım monitör 6200 TL indirimle, fakat normal fiyatı 8000 TL siz alana kadar yükselebilir. Veya daha iyi monitörler indirime girebilir, o zaman tartışsak daha iyi olur. Curved olduğu zaman IPS'den vazgeçmek zorunda kalıyorsunuz. Şahsi firkim 4K UHD bir monitör alıyorsanız amaç zaten ekranın canlı ve çözünürlüğünün iyi olmasıdır. IPS renkleri daha iyi yansıtacaktır, düşünüp tekrar karar verebilirsin.

Devamını da okursanız "4K 144Hz" için 7 bin TL düşük bir rakam dedim. 4K için 144Hz düşük değil kullanım amacına bağlı, film için 4K 60Hz de alınabilir.

G serisinde ghosting sorunu var, tercih etmeyin.

Hocam bu monitörü buldum nasıl sizce
Bende de 24 inç olanı var bunun

Son düzenleme:
Curved mi peki
4K da oynanır onda sanırım panel tipini bilemiyorum ne olur da bakacağım IPS daha canlı duruyor ama Curved yok gibi bir şey 27 inc Curved IPS g sycn monitör bulabilirseniz tabii mümkünse 4K paylaşır mısınız?

Bahsettiğiniz ürün sanırım bu biliyorum bu monitörü 2k curvedlerde aklımda var ama 4k da oynayabilir miyiz veya bu özellikte 4k var mı curvedlerde yok ips maalesef

Siz bilirsiniz illa curved istiyorsanız alabilirsiniz.

Curved mi peki

Bahsettiğiniz ürün sanırım bu biliyorum bu monitörü 2K Curved'lerde aklımda var ama 4K da oynayabilir miyiz veya bu özellikte 4K var mı Curved'lerde yok IPS maalesef

2K monitör 4K pek oynatmaz. Bence kesinlikle 4K almalısın. Bundan sonra gelecek oyunlar UE5 gelecek. İster istemez sen 3080 le. Matrix gibi bir oyunda grafiğin dibine dibine vurmak istiyeceksin. Aralarında çok ciddi renk farkı var. O monitör ayrıca Curved.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00