- Makaleler
- 9
Saglik olsun. Akrabalarimiz orada sebzecilik yapiyor da babam bir hayrimiz olsun dedi. Bir de son bir şey soracaktim
Evet geliyor.
Son düzenleme:
Saglik olsun. Akrabalarimiz orada sebzecilik yapiyor da babam bir hayrimiz olsun dedi. Bir de son bir şey soracaktim
O zaman her sey tamam midir? Cok saolun tekrardan. Ben bunlari en kisa surede almaya calisacagim.Sivi sogutucunun yaninda MX4 geliyor olmasi lazim. Yani termal macun ile geliyor, sıkıntı yok.
O zaman her şey tamam midir? Cok sağ olun tekrardan. Ben bunlari en kisa sürede almaya calisacagim.
Aleykum selam abi, su Ballistix yerine baska bir ram onerebilir misin? Cunku onlar stokta yoklar. 32GB olsa daha iyi olur bir de.
Tabii ki soylerim fiyatlari.
Tesekkurler ve iyi aksamlar abi.
Abi galiba son olarak, benim bu kasanin icindeki fanlari nasil dizmem gerek, nerden hava cekip nerden hava cikarmasi gerek. Sivi sogutucunun fanlarinin havayi iceri mi cekmesi lazim yoksa disari mi itmesi lazim?
Teşekkürler ve iyi aksamlar abi.
32 GB fiyat: 2,713.16€
Abi galiba son olarak, benim bu kasanin icindeki fanlari nasıl dizmem gerek, nereden hava cekip nereden hava cikarmasi gerek. Sivi sogutucunun fanlarinin havayi iceri mi cekmesi lazim yoksa disari mi itmesi lazim?
Peki bunlari ice iceri hava sokacak sekilde mi takayim?Sivi sogutucuyu ustte takacaksin.
Fanlari ise 1 tane arkaya, 2 tanede One olarak takabilirsin.
Peki bunlari ice iceri hava sokacak sekilde mi takayim?
Bir de ekran karti daha sabah 1399'du şu an 1449 olmus sence daha artar mi azalir mi? %26'dan %21.
Tek gördüğüm sıkıntı İşlemci. BU kadar ağır bir ekran kartı 5600x ile besleniminde sıkıntı çıkartır. Ryzen 7 5800X rahat ettirir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.