RTX 3080 Ti ekran kartı ne zaman satışa çıkar?

Dediklerinize katılıyorum ama bu kartları o fiyata alacak arkadaşlar niye bekliyor madem zaten o fiyat aralığında TR garantili sıfır kapalı kutu 3080 ve 3090'lar ikinci el sitelerinde duruyor oradan alabilirler. Hem de mining kısıtlaması olmayan kartlar bunlar.
Şu dönemde ikinci el kart almak için kafayı peynir ekmekle yemek lazım. Çünkü oradaki kartların %95'i mining yapılmış ve ömrünü doldurmak üzere olan kartlar veya bir çoğu dolandırıcı. Yakın tanıdığınız falan değilse ne kadar mining yapılmadı derlerse de inanmayın. Bundan önceki Bitcoin furyasında bir çok kişinin başı ağrımıştı bu yüzden.

Fiyatlandırma doğrumudur bilmem ama itopya üzerinde MSI Ventus modeli 3080 Ti fiyatı 13498₺ olarak gözüküyor. Tabi stok yok diyor. Eğer bu fiyatlar doğruysa 3070 Ti'da 7-8K civarı gelirse gördüğüm gibi alırım. Uzun süredir bekliyorum 3070 alacaktım. Stok bulamadım hiç. Fiyatları fırlamıştı. Eğer bu kartlar bu fiyattan gelirse durmam 1050 Ti'dan kurtulurum. Linki bırakıyorum.

Son düzenleme:
İtopya'da Asus TUF model ve MSI Ventus model 13700 civarlarında listeleniyor. Gamegaraj belki biraz yüksekten satmaya başlamış olabilir bu sefer. Eğer 3070 Ti da 7-8K'dan çıkarsa kesinlikle alıcam beklemeden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı