RTX 3090 85.000TL

En ucuzu 50 kuruş herhalde en ucuzunuda siz paylaşır mısınız bakalim ne kadar ucuz?

Demek istediğim haber öyle bir paylaşılmış ki sanırsın en ucuzu postta paylaşılan. Aradaki 30k az para mı? Belki cidden almayı düşününler var.

Son düzenleme:
Siz Msi ile başka markanın 3090'nı mı karşılaştırıyorsunuz ? Sizce hepsi aynı performans mı veriyor. Sizin paylaştığınızla arkadaşın soğutmasında dağlar kadar fark var.

Forumda bir tane arkadaş vardı. Nisan aylarında kendini yırtmıştı. "Kasım ayında fiyatlar eskisi gibi olacak" diye geziniyordu. Hatta kendisinin çok sağlam kaynaklardan bilgisi olduğunu söylüyordu. :D

Nerede acaba o arkadaş? Aralık ayındayız ve Nisan ayındaki fiyatlar olsa diye dua edecek seviyeye geldi millet. Biz bunu söyledik zaten ama kendisi çok bilgili olduğunu iddia ederek karşı çıkmıştı. :D

@boranemre açıklama bekliyorum. :) Neden artı fiyatlar ve stoklar yine adam akıllı bulunamıyor? Bunu bize bilgilerinizle açıklayıp bizi aydınlatın lütfen.

Siz MSI ile başka markanın 3090'nı mı karşılaştırıyorsunuz? Sizce hepsi aynı performans mı veriyor. Sizin paylaştığınızla arkadaşın soğutmasında dağlar kadar fark var.
Hepsi aynı performansı veriyor. Ve soğutmaları arasında çok da fazla fark yok. Hele 20K'lık fark hiç yok.

Son düzenleme:
Siz MSI ile başka markanın 3090'nı mı karşılaştırıyorsunuz? Sizce hepsi aynı performans mı veriyor. Sizin paylaştığınızla arkadaşın soğutmasında dağlar kadar fark var.
İsterse dünyanın en iyi soğutması olsun 20K fark verecek bir insan evladı yoktur diye düşünüyorum varsa da fanboydur yani. Ayrıca arkadaşın attığı Chill X4 modelinin soğutması gayet iyi :) Performans farkı da 2-3 FPS'ten öte değil.

Ayrıca 3090'ları kendi arasına karşılaştırmamıza niye tepki verdin anlamadım. 3090 MSI ile 3080 Ti MSI karşılaştırmamızı mı bekliyorsun :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı