RTX 3090 85.000TL

Kanka selam, ben buradayım aslında fiyatların neden arttığı konusunda bu sefer eminim ki hem fikiriz. Seninle bu konuyu hararetli bir şekilde tartışırken dolar kuru 7-8'di sanırım şuan %120 şeklinde arttı :( Bunu ben ve sen dahil hiç birimiz bilemezdik hak verirsen aslında emin ol dediğim kadar olmasa da stoklar girdi ancak distribütör firmalar dahil artar dolar kurundan ötürü stok çekemez ürün ithal edemez hale geldi. Yani biz seninle şu zaman gelir şu zaman gelmez diye tartışırken ülke ekonomik olarak biraz battı. Keşke en büyük derdimiz stok konusunda yanılmak olarak kalsaydı. Ne diyeyim sonuç belli dolar 17-18 umarım halimiz biraz düzelir de artık 2-3k'lık kartlara 20-30k vermek zorunda kalmayız. Hayırlı haftalar.
Ben o zamanlar da ekonomik sıkıntılardan ve bunun daha da artacağından bahsetmiştim. Stoklar artık fiyatlardan dolayı kalan birkaç seri kartlardan oluşuyor, hala düzgün kart yok ülkede. Olanlar da yüksek fiyatlı, herkesin alamayacağı kartlar.

Yanlış anlama senle bir derdim yok sadece o kadar iddialı şekilde konuşuyordun ki biraz sinir bozucu oldu. Yoksa ben de stok olmayıp fiyatların artmasından mutlu değilim, neden olayım?

Bu geleneği bozmayalım. Bir sonraki sene (2022) de Kasım-Aralık ayında bakalım. Stoklar ve fiyatlar o zaman ne alemde olacak görelim? Ne dersin? İyi haftalar sana da. :)

Ben o zamanlar da ekonomik sıkıntılardan ve bunun daha da artacağından bahsetmiştim. Stoklar artık fiyatlardan dolayı kalan birkaç seri kartlardan oluşuyor, hala düzgün kart yok ülkede. Olanlar da yüksek fiyatlı, herkesin alamayacağı kartlar.

Yanlış anlama senle bir derdim yok sadece o kadar iddialı şekilde konuşuyordun ki biraz sinir bozucu oldu. Yoksa ben de stok olmayıp fiyatların artmasından mutlu değilim, neden olayım?

Bu geleneği bozmayalım. Bir sonraki sene (2022) de Kasım-Aralık ayında bakalım. Stoklar ve fiyatlar o zaman ne alemde olacak görelim? Ne dersin? İyi haftalar sana da. :)
O kadar net bir tarih veremem uzak baya o tarihler ama o zamanlar çalıştığım şirketin stok girdilerine dayanarak konuşuyordum, dediğim stoklar evet geldi ama emin ol durmadı bile hepsi bir anda yok oldu yarısı gümrükte kaldı vs. vs. umarım bu kötü gidişat düzelirde herkesin iyi birer sistemi olur :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı