RTX 3090 85.000TL

İsterse dünyanın en iyi soğutması olsun 20K fark verecek bir insan evladı yoktur diye düşünüyorum varsa da fanboydur yani. Ayrıca arkadaşın attığı Chill X4 modelinin soğutması gayet iyi :) Performans farkı da 2-3 FPS'ten öte değil.

Ayrıca 3090'ları kendi arasına karşılaştırmamıza niye tepki verdin anlamadım. 3090 MSI ile 3080 Ti MSI karşılaştırmamızı mı bekliyorsun :D
Sen bilirsin 😀 Aynı markaları karşılaştır :)
Ekonomi çok iyi yeğen 30k daha ucuz ama 40 bin tl olduğunu degiştirmiyor. Sanki indirim köşesi konusu gibi bana daha ucuzu var diyorsunuz 😂 Ben Asus severim Msi severim arkadaş diğer markaları bilmem kendi kişisel tercih meselesi niye güveneyim ki :)

Neden bir ürünün en pahalısını bulup onun üzerinden ilerliyorsunuz. Bekle sahibindene 150'ye koyayım onunla paylaş bu postu.
1639819676963.png

4, 5 yıldır kullandığınız kartlarınıza sağlam bakın. Temizleyin, tozunu alın, arkadaşı olun. Bozulursa sıkıntı büyük olur. :D

Forumda bir tane arkadaş vardı. Nisan aylarında kendini yırtmıştı. "Kasım ayında fiyatlar eskisi gibi olacak" diye geziniyordu. Hatta kendisinin çok sağlam kaynaklardan bilgisi olduğunu söylüyordu. :D

Nerede acaba o arkadaş? Aralık ayındayız ve Nisan ayındaki fiyatlar olsa diye dua edecek seviyeye geldi millet. Biz bunu söyledik zaten ama kendisi çok bilgili olduğunu iddia ederek karşı çıkmıştı. :D

@boranemre açıklama bekliyorum. :) Neden artı fiyatlar ve stoklar yine adam akıllı bulunamıyor? Bunu bize bilgilerinizle açıklayıp bizi aydınlatın lütfen.
Kanka selam, ben burdayım aslında fiyatların neden arttığı konusunda bu sefer eminim ki hem fikiriz. Seninle bu konuyu hararetli bir şekilde tartışırken dolar kuru 7-8' di sanırım şuan %120 şeklinde arttı :( Bunu ben ve sen dahil hiç birimiz bilemezdik hak verirsen aslında emin ol dediğim kadar olmasada stoklar girdi ancak distribütör firmalar dahil artar dolar kurundan ötürü stok çekemez ürün ithal edemez hale geldi. Yani biz seninle şu zaman gelir şu zaman gelmez diye tartışırken ülke ekonomik olarak biraz battı. Keşke en büyük derdimiz stok konusunda yanılmak olarak kalsaydı. Ne diyeyim sonuç belli dolar 17-18 umarım halimiz biraz düzelirde artık 2-3k lık kartlara 20-30k vermek zorunda kalmayız. Hayırlı haftalar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı