RTX 40 serisi beklemeye değer mi?

Arkadaşlar 7 senedir Sosyal’deyim. Şunu bekle bunu bekle diyenler hep kaybetti. Hele Türkiye gibi bir dolara bağımlı ülkede yaşarken. O yüzden alın aldığınızı sonra fiyat yükseliyor stok bitiyor vs vs ortada kalıyorsunuz.
2400 liraya ekran kartı aldım diye keşke bekleseydin diyorlardı bana da sonra aynı kartı 6500’e sattım. O yüzden beklemeyin ne alacaksanız alın.
Hocamın dediği gibi. 3 hafta önce rtx 3060 ventus almıştım. 7k taksitle. Sosyalde ekran kartını gömdüler diye iptal etti siparişi. Şimdi mal gibi ekran kartı arıyorum. Fiyatlar da zamlandı. O yüzden son teknoloji kovalamaya gerek yok. Kendi işini görecek uygun ekran kartı yakaladınmı yapıştır hemen.

Hocamın dediği gibi. 3 hafta önce rtx 3060 ventus almıştım. 7k taksitle. Sosyalde ekran kartını gömdüler diye iptal etti siparişi. Şimdi mal gibi ekran kartı arıyorum. Fiyatlar da zamlandı. O yüzden son teknoloji kovalamaya gerek yok. Kendi işini görecek uygun ekran kartı yakaladınmı yapıştır hemen.
Geçmiş olsun hocam.

Boş konu sadece dikkat çekmek için. 50 bin TL gibi bir fiyat olacak bu fiyat noktasında revize etmesi için ortalama aylık 5 bin TL civari para kazanman lazım ki aldığın iş veya oyun için mantıklı olsun. Veya takacağın anakart işlemci RAM vesaire bile uyumlu olması lazım ki ortalama onları da değiştirirsen 100 bin TL'ye yakın bir fiyat çıkar. O yüzden trol konu bence.

1080p için 2060 2K için 2070 Super ve 4K için 3070 Ti neyine yetmiyor? Türkiye'de 1080p için al sana bir örnek BF5 için oluşturalım bu örneği 100FPS ile 200FPS almanın arasındaki fiyat farkına bakalım 100FPS alacak sistem RTX 2060 10000 TL 200FPS alacak sistem 30000 TL RTX 3070 Ti yani aradaki 100 FPS için 20000 vermeye değer mi? Bunun yerine kullacağınız çözünürlükte uygun fiyatlı bir kart seçmek mantıklı olacaktır gerek yok 4000 serisine.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı