RTX 4050'li Victus alınır mı?

Sana gerçekleri söylemem lazım üzgünüm, 2 mizin de cihazı limit olmasa 98-99 dereceleri görecek. Bundan dolayı firma limit ile sıcaklıkları düşürmüş. Fakat sen cihazında olan limitleri dahi kabul edemiyorsun. Ben kabul ediyorum, cihazımda 3 tane limit mevcut. Thermall olan macun değişsen çözülüyor zaten :D

Sana bizzat ortaya açılmış bir konuyu linkliyorum hala kanıtlamaya mı çalışıyorsun.. Peki.
Cihaz bende var, başkalarının konularına ihtiyacım yok ki.

Limit kısmını atmadığın sürece daha yanıt atmayacağım sana.

Sana gerçekleri söylemem lazım üzgünüm, 2 mizin de cihazı limit olmasa 98-99 dereceleri görecek. Bundan dolayı firma limit ile sıcaklıkları düşürmüş. Fakat sen cihazında olan limitleri dahi kabul edemiyorsun. Ben kabul ediyorum, cihazımda 3 tane limit mevcut. Thermall olan macun değişsen çözülüyor zaten :D

Limit kısmını atmadığın sürece daha yanıt atmayacağım sana.

Şu son yazdığın cümleyi yazsan zaten bu konu bu kadar ileriye gidemezdi. Millet bir cihaz alırken direkt olarak ŞikayetVar sitesini denk gösteriyor ya da kullanmadığı cihaz üzerinden eleştiri yapıyor. Bu mantığa göre dünyada hiçbir model ve marka sorunsuz değil. 1-2 kişinin lafına bakmak yerine cihazı kullanıp öyle konuşman en mantıklısı. Direkt '' İntel İşlemcili Victus alınmaz '' mantıkla gitmek pek etik olmuyor yani. 😉

Şu son yazdığın cümleyi yazsan zaten bu konu bu kadar ileriye gidemezdi. Millet bir cihaz alırken direkt olarak ŞikayetVar sitesini denk gösteriyor ya da kullanmadığı cihaz üzerinden eleştiri yapıyor. Bu mantığa göre dünyada hiçbir model ve marka sorunsuz değil. 1-2 kişinin lafına bakmak yerine cihazı kullanıp öyle konuşman en mantıklısı. Direkt '' İntel İşlemcili Victus alınmaz '' mantıkla gitmek pek etik olmuyor yani. 😉
Limit kısmını atsan emin olmazdım, ama atamayacak kadar korkak olduğuna göre eminim. Mesajımı lütfen tepki ile yanıtla, limiti atamayacağın için boş boş başka cihazları gömeceksin kendi cihazın hakkında konuşmamak için. Konuyu işgal etmeyelim. İyi günler.

Şu son yazdığın cümleyi yazsan zaten bu konu bu kadar ileriye gidemezdi. Millet bir cihaz alırken direkt olarak Şikayetvar sitesini denk gösteriyor ya da kullanmadığı cihaz üzerinden eleştiri yapıyor. Bu mantığa göre dünyada hiçbir model ve marka sorunsuz değil. 1-2 kişinin lafına bakmak yerine cihazı kullanıp öyle konuşman en mantıklısı. Direkt " Intel İşlemcili Victus alınmaz " mantıkla gitmek pek etik olmuyor yani. 😉

Alınmaz diyorsak bir nedeni var.
AMD'li olan modellerine lafım yok.

Alınmaz diyorsak bir nedeni var.
AMD'li olan modellerine lafım yok.

Cihazı bizzat kullanıyorum ve alınmaz denilecek bir yanını göremiyorum?

Limit kısmını atsan emin olmazdım, ama atamayacak kadar korkak olduğuna göre eminim. Mesajımı lütfen tepki ile yanıtla, limiti atamayacağın için boş boş başka cihazları gömeceksin kendi cihazın hakkında konuşmamak için. Konuyu işgal etmeyelim. İyi günler.

Pekala, ben yine de şu linki bırakayım da görecek olan arkadaşlarımıza fikir konusunda yol açmış olabiliriz. ☺️

Pekala, ben yine de şu linki bırakayım da görecek olan arkadaşlarımıza fikir konusunda yol açmış olabiliriz. ☺️
Model numarası: Acer Nitro 5 AN515-43 NH. Q6ZEY. 002
Ryzen 7 3750H
GeForce GTX1650
16 GB Single Channel 2400 MHz
M.2 SSD 500GB

Bu cihaz o kadar eski ki klavyesi RGB bile değil.

Benim cihazımın oyun testi mevcut, 90 derece görmüyor.

Senin için yarın ağır bir oyun olan CB 2077 de atarım, daha eski kasaları kanıt gösterirsin ha?

Ayrıca hala başka cihazlara laf atıyorsun, konu senin cihazda ki limitler. Alo?

Gözünü kapatıp sorunları göremediğin için alınmaz diyemeyecek bir yanını göremiyor olabilirsin.

Model numarası: Acer Nitro 5 AN515-43 NH. Q6ZEY. 002
Ryzen 7 3750H
GeForce GTX1650
16 GB Single Channel 2400 MHz
M.2 SSD 500GB

Bu cihaz o kadar eski ki klavyesi RGB bile değil.

Benim cihazımın oyun testi mevcut, 90 derece görmüyor.

Senin için yarın ağır bir oyun olan CB 2077 de atarım, daha eski kasaları kanıt gösterirsin ha?

Ayrıca hala başka cihazlara laf atıyorsun, konu senin cihazda ki limitler. Alo?

Gözünü kapatıp sorunları göremediğin için alınmaz diyemeyecek bir yanını göremiyor olabilirsin.

Tamam dostum insanlara throttle sorunu ve panel sıkıntısı olan kronik sorunlu kullandığın modeli aldıralım sıkıntı yok benim için. Bir sürü kaynak olmasına rağmen hala kabullenemiyorsun nedense çok garip. 🤨

Tamam dostum insanlara throttle sorunu ve panel sıkıntısı olan kronik sorunlu kullandığın modeli aldıralım sıkıntı yok benim için. Bir sürü kaynak olmasına rağmen hala kabullenemiyorsun nedense çok garip. 🤨
Benim kabullenemediğim bir şey yok, panel sıkıntısı yazmışsın. Kanıt atayım istersen geç incelemem olan konuya? Attığın Throttle konusu benim cihazımda olan Throttle değil. Adam 15 FPS'e kadar düşüyor ısınmadan dolayı yazmış, benim cihazımda o ısınma olmasın diye kökten limitler var. İstesem de yiyemiyorum oyunlarda o Throttle'yi.

Aynı şekil senin cihazda da o limitler var, fakat sende ki olan limitler muhtemelen daha fazla çıkacağı için korkudan programı kuramıyorsun.

Ayrıca al sana somut bir kanıt atayım, kullandığın markanın en üst segmenti olan Omen serisi. Aynı donanımdan 4k fark yemiş? Omen modeller dahi limitli sen Victus da limit yok diyorsun. Elektronik: MSI Vector RTX 4080 68.999 TL!

@Bruz dostum sen o laptopu kullanıyorsun diye sorunlu olmayacak diye bir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı