üzer hocam. Bu adam bu kartı yeni oyunlar içinde alıyor.
Hikaye odaklı oyun oynayan adamin 165Hz'ye ihtiyacı yoktur. 3070 kullanıyorum 2K 165 Hz monitor 4K 120 Hz'de TV var NVIDIA teknolejileri sayesinde 4K da hiç uzmedi kart ki 4060 2K'da üzmez internnetten baktıgınız grafikleri maxlayip 50 FPS aldıran YouTuber test videolarına göre yorum yapmayalim.
Sen Single hikaye odaklı oyunmu oynuyorsun yoksa FPS tarzimi onu soyle.
Hocam ikisi de. Her gün hikayeli oyun oynamam ama FPS olarak sadece Legends ve Valorant oynayacağım. Onun haricinde hikayeli tüm büyük yapımları bitirmek istiyorum.
Her oyunda DLSS olmayacak. Olmayan oyunlarda da FPS sıkıntısı yaşayacağın yerler de olacak. Özellikle yeni çıkan oyunlar 2K'da 8 GB VRAM'in tamamını kullanıyorlar neredeyse bu da ciddi FPS kaybı yaşatıyor. 1080p çözünürlüğe almak zorunda kalıyorsun. O topa girmezsen 1080p 240Hz monitör yeterli olur.
Hocam 2K'da performansı kötü anladığım kadarıyla 4060'ın. Eğer doğru düzgün çalışmayacaksa 1080P'ye de razıyım ben.
Hocam 2K'da performansı kötü anladığım kadarıyla 4060'ın. Eğer doğru düzgün çalışmayacaksa 1080P'ye de razıyım ben.
2k 165fps 1080p 240fps'ten daha güzel olurdu bence ama bu kadar kişi 4060'a 1080p kartı dedikten sonra 2k alamam herhalde.O kartın tadını çıkar derim. 1080p yeterlidir.
Nasıl bir monitör tercih ettiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.