RTX 4060 2K 165 Hz monitör için yeterli mi?

Hikaye odaklı oyun oynayan adamin 165Hz'ye ihtiyacı yoktur. 3070 kullanıyorum 2K 165 Hz monitor 4K 120 Hz'de TV var NVIDIA teknolejileri sayesinde 4K da hiç uzmedi kart ki 4060 2K'da üzmez internnetten baktıgınız grafikleri maxlayip 50 FPS aldıran YouTuber test videolarına göre yorum yapmayalim.

Sen Single hikaye odaklı oyunmu oynuyorsun yoksa FPS tarzimi onu soyle.

Hocam ikisi de. Her gün hikayeli oyun oynamam ama FPS olarak sadece Legends ve Valorant oynayacağım. Onun haricinde hikayeli tüm büyük yapımları bitirmek istiyorum.

Hocam ikisi de. Her gün hikayeli oyun oynamam ama FPS olarak sadece Legends ve Valorant oynayacağım. Onun haricinde hikayeli tüm büyük yapımları bitirmek istiyorum.

2 oyun icin 1080p alınmaz 2K'yi 1080p yede düsürebilirsin sonucta 1080P'yi NVIDIA teknolejisi kullanmadan cikaramazsın 2K ya 27 inc güzel bir 2K monitor isini gorur bence 32 inci 1080P'ye dusurdugunde noktaları sayabilirsin hikaye tarzi oyunlarda 100 FPS'ye gerek yok 60 FPS yeterli

Her oyunda DLSS olmayacak. Olmayan oyunlarda da FPS sıkıntısı yaşayacağın yerler de olacak. Özellikle yeni çıkan oyunlar 2K'da 8 GB VRAM'in tamamını kullanıyorlar neredeyse bu da ciddi FPS kaybı yaşatıyor. 1080p çözünürlüğe almak zorunda kalıyorsun. O topa girmezsen 1080p 240Hz monitör yeterli olur.

Hocam 2K'da performansı kötü anladığım kadarıyla 4060'ın. Eğer doğru düzgün çalışmayacaksa 1080P'ye de razıyım ben.

Hocam 2K'da performansı kötü anladığım kadarıyla 4060'ın. Eğer doğru düzgün çalışmayacaksa 1080P'ye de razıyım ben.

DLSS olmayan her oyunda FSR FSR olmayan her oyunda Intel XeSS var bu böyle devam edecek.

Her oyunu siz ultrada mi oynuyorsunuz? Bir 3070 kullanicisida ciksin bana desinki 4K 60 oyunu sabitliyemiyorum.
Bunun DLSS'si var, ayari var, o su var busu var. Siz herhalde yeni nesil her oyunu 100 FPS oynamaya odaklaniyorsunuz, hikaye tarzi oyunda kim FPS arar?

Buyurun optimize settings:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı